Miksi käyttää tinapakkauksia tuotteellesi

- May 27, 2020-

Yleisenä oppaana pakkaamisen tavoitteena on maksimoida tuotteesi arvo, ei pelkästään edustamalla tuotetta sisällä, vaan myös viestimällä sen viesti ja markkina-asema heijastamaan sitä. Muita tekijöitä, jotka sinun on otettava huomioon, ovat esimerkiksi kustannukset, kestävyys, toiminnallisuus ja ympäristö.


Joten miksi valita tina?


turvallisuus:Tina on puhdasta ja myrkytöntä.


Kestävä:Metallipakkaukset ovat kestäviä ja väärentämiskestäviä, mikä mahdollistaa tuotteesi pitkäaikaisen säilyvyyden (vahingoittuneiden tuotteiden korvaaminen maksaa enemmän kuin maksaa alusta alkaen riittävästä suojapakkauksesta).


ympäristö:Kuluttajat ylläpitävät ympäristöystävällistä käyttäytymistä metallipakkausten kierrättäessä ikuisesti, 80 prosenttia kaikesta maailmassa koskaan tuotetusta metallista on edelleen käytettävissä.


Erilaistuminen:Houkuttele kuluttajia ainutlaatuisilla pakkauksilla ja saavuta kilpailuetu. Metallipakkaukset tukevat lukuisia suunnitteluvaihtoehtoja, joita on saatavana rajoittamattoman määrän muotoja ja kokoja.


Liiketoiminnassa he sanovat: "Pakkaus myy tuotteen ensimmäisen kerran, mutta se, mikä sisällä, myy paketin toisen kerran". On tärkeää, että et unohda näkökohtaa, joka auttaa käytännössä siirtämään tuotetta hyllyltä.

tin  package

For your next packaging project, get in contact with us to gain more information about innovative bespoke tin packaging. Send me E-mail by Joanna@meikotins.cn or give us a ring on +86 13560858883


Pari:Kuinka kierrätä tina- ja teräsölkkejä? Seuraava:Ei