Omena muotoinen joululahja tankki purkki

Omena muotoinen joululahja tankki purkki

elintarvikelaatuinen standardi
Joululahjat
Candy varastointi voi

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Lisää materail
0,25 mm T1 huippuluokan pelti
KokoD80* 80HMM (80hmm)
Tulostaminenvalkoinen pinnoite+1 PMS+mattapinta


"Applen muotoinen joululahja purkki" on valmistettu 0,25 mm T1 huippuluokan pelti, elintarvikelaatua standardi, ja muotoinen omena ainutlaatuinen syvä piirustus prosessi.

High-end klassinen ulkonäkö, sitä voitaisiin käyttää pakkaamiseen joululahjoja ja muita loma lahjoja. Kannessa oleva kahva helpottaa avaamista loppukäyttäjän käytön yhteydessä. Pohjassa on tasainen pohja, joka helpottaa sijoittamista ja näyttämistä hyllylle. Se on painettu yhdellä panton väritulostuksella ja mattaviimeistelyllä, hyväksy räätälöity muotoilu.


Applen muoto on hyvin sopusoinnussa joulun ilmapiirin kanssa, jotta voidaan huolehtia lomalahjamarkkinoista ja vastata kuluttajien ostostarpeisiin. Koska purkki on hyvin hienostunut, sitä voitaisiin käyttää myös varastointi voi sen jälkeen, kun pakkaus purkki, tai käsityönä kuluttajille, jotka eivät voi laittaa sitä alas.


Hot Tags: omena muotoinen joululahja purkki, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku-, räätälöityjä, custom, SEDEX tarkastettu, BRC hyväksytty
Pari:Candy Takki laatikko Seuraava:Evästerasiat, keksisäiliö

Tutkimus

Saatat myös pitää