Kirkkaankeltainen pieni suorakulmainen tölkki

Kirkkaankeltainen pieni suorakulmainen tölkki

Kirkkaankeltainen pieni suorakulmainen tinapurkki Kuvaus: Pieni suorakaiteen muotoinen tinalaatikko on valmistettu elintarvikelaatuisesta tinalevystä, kansi ja alarulla ulospäin, rungon rulla sisällä. PMS keltainen väri plus CMYK-tulostus tälle tinarasialle. Oma yksilöllinen mallisi on myös meille hyväksyttävä. Tätä laatikkoa käytetään ruoana ...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kirkkaankeltainen pieni suorakulmainen tinapurkki

Tuote nro: MK-0277
Koko:
63 * 46 * 91HMM
kohokuviointi: HYVÄKSYÄ
MOQ 5K
tulostus: CMYK- tai PMS-väritulostus

Kuvaus :

Pieni suorakulmainen tinalaatikko on valmistettu elintarvikelaatuisesta tinalevystä, kansi ja alarulla ulospäin, rungon rulla sisällä.

PMS keltainen väri plus CMYK-tulostus tälle tinarasialle. Oma yksilöllinen mallisi on myös meille hyväksyttävä.

Tätä laatikkoa käytetään elintarvikkeiden varastona, joka voi pitää tavarat erittäin hyvässä kunnossa.


image

 

Meistä
MEIKO TINS ​​INDUSTRIES CO, LTD perustettiin vuonna 2005 ja se on erikoistunut erityyppisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteita käytetään pääasiassa suklaassa, karkeissa, keksissä, teessä sekä lahjoissa, kosmetiikassa jne. pyrkimys erinomaiseen työhön kunnioittaen asiakkaitamme. Tuotteemme ovat enimmäkseen vientiä Pohjois - Amerikkaan, ja   Euroopassa.  

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: tiedustelu@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: No.8, Tianlian East Road, Tianbian Village, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, KiinaYhtenä Kiinan johtavista tinalaatikoiden valmistajista ja toimittajista olemme palveluksessasi SEDEX-auditoitua ja BRC-hyväksyttyä tehdasta. Jos olet kiinnostunut kirkkaankeltaisesta pienestä suorakulmaisesta tinapurkistamme, tutustu vapaasti laatutuotteisiimme. Mukautettujen palveluiden ja räätälöityjen tuotteiden osalta ilmoita meille yksityiskohdat nyt.
Hot Tags: kirkkaankeltainen pieni suorakulmainen tinapurkki, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöity, räätälöity, SEDEX auditoitu, BRC hyväksytty
Pari:Joululahja , Joulupukin setit Seuraava:Kolme eri kokoa mintturasiarasiaa

Tutkimus

You Might Also Like