Joulu auton muotoinen Tin Box

Joulu auton muotoinen Tin Box

Joulu auton muotoinen tina laatikko Kuvaus: MK-4019 Joulu auton muoto tina laatikko on valmistettu 0,23 tinplate, kierrätettävä materiaalia. Tina laatikon muotoilu näyttää autona, hyvä vaihtoehto joulukoristelle ja hyvin suosittu lapsille. Tämä laatikko voi pakata karkkia lahjaksi, käteväksi ...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Joulu auton muoto tina laatikko

Tuote nro:

MK-4019

96Size:

215 * 75 * 36HMM

Kohokuviointi:

Käytettävissä

tulostus:

CMYK + PMS

MOQ 30K


Kuvaus :
MK-4019 Joulu-auton muotoinen tina laatikko on valmistettu 0,23 pintalevystä, kierrätysmateriaalista. Tina laatikon muotoilu näyttää autona, hyvä vaihtoehto joulukoristelle ja hyvin suosittu lapsille. Tämä laatikko voi pakata karkkia lahjaksi, joka sopii kuljetukseen.


Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon työn laadun huippuosaaminen, joka kunnioittaa asiakkaitamme. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan.

image003 (001) .jpg


Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: nro 8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yksi johtavista Tin Box -valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut joulumarkkinan muotoisesta tina laatikosta, ole hyvä ja maksat tukkumyyntiä laadukkaille tuotteillemme. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: joulu auto muoto tina laatikko, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöityjä, custom, SEDEX audited, BRC hyväksytty
Pari:Tin kivillä kahva Seuraava:Kolmiulotteinen kohokuvioitu lounaslaatikko kuljetukseen

Tutkimus

You Might Also Like