Joululahja-laatikko

Joululahja-laatikko

Tuotetiedot Chrismas lahjapakkauslaatikko Tuotenumero: MK-0169 Koko: 240X160X53 HMM (korkeudensäätöinen) Kohokuviointi: Hyväksyttävä painatus: CMYK MK-0169 Säännöllinen joululahja, joka on tarkoitettu lahjaksi, karkiksi ja keksipakkaukseksi. Pohjalevy sisään ja kansi rullaa ulkona. Laatikon yläosassa on tähti, joka on erikoissuunnitelma.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Chrismas lahja tina laatikko

Tuote nro: MK-0169
Koko: 240X160X53 HMM (korkeussäätö)
Kohokuviointi: hyväksyttävä
tulostus: CMYK

MK-0169 Puutteellinen joulu lahja t laatikoihin, b ase roll sisällä ja kansi roll ulkopuolella. Laatikon yläosassa on tähti, joka on erikoissuunnitelma.

Monikäyttöinen laatikko, joka voidaan täyttää karkkia, välipaloja tai käyttää kamaa järjestäjänä.Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon työn laadun huippuosaaminen, joka kunnioittaa asiakkaitamme. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois - Amerikkaan, ja   Euroopassa.  

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: nro 8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina

Yksi johtavista Tin Box -valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut Joulun lahjapakkauslaatikosta, ole hyvä ja myy tukkuasi laadukkaita tuotteita. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: Joululahja-laatikko, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, räätälöity, mukautettu, SEDEX auditoitu, BRC hyväksytty
Pari:Square Tin Can Seuraava:Soikea raha Pankki Tin Box

Tutkimus

You Might Also Like