D80 pyöreä peltisäiliö

D80 pyöreä peltisäiliö

D80 Pyöreä tinastiiliö Kuvaus: MK-3032, tinsä laatikko, joka on valmistettu 0,23 ruoan laatua olevasta peltilevystä, kansi ja pohjalevy ulospäin. Tyylikäs muotoilu ja näyttävät hyvin muotia. Tin-laatikkoa voi käyttää suklaaseen, minttuun, pilleripakettiin. Tämä tinapakkaus on erittäin suosittu useimmilla asiakkailla. Tietoa meistä MEIKO TINS ...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

D80 Pyöreä tinastiili

Tuote nro: MK-3032
Koko: D80X110 HMM (korkeudensäätö)
Kohokuviointi: HYVÄKSYÄ
tulostus: CMYK
MOQ 22K

Kuvaus :

MK-3032 , tins laatikko valmistettu 0,23 ruoan laatua tinplate, kansi ja pohja tela ulospäin   .   Tyylikäs muotoilu ja näyttävät hyvin muotia. Tin-laatikkoa voi käyttää suklaaseen, minttuun, pilleripakettiin. Tämä tinapakkaus on erittäin suosittu useimmilla asiakkailla.

Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon pyrkimys työn huippuosaamiseen kunnioittavasti asiakkaitamme kohtaan. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois - Amerikkaan, ja   Euroopassa.  

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: nro 8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yksi johtavista Tin Box -valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut D80-pyöreästä säiliöstä, ole hyvä ja myy korkealaatuisia tuotteita. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: d80 pyöreä tinastiili, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukkumyynti, räätälöity, custom, SEDEX audited, BRC hyväksytty
Pari:Kartiomainen solmun pyöreä Tin säiliöön Seuraava:Piirustus Avaaminen OEM Design Pieni Tin Mint

Tutkimus

You Might Also Like