Hieno pieni lounaslaatikko

Hieno pieni lounaslaatikko

Tuotteen yksityiskohdat Hieno pieni lounaslaatikko Kuvaus: MK-0377 Hieno pieni lounaslaatikko, joka on valmistettu 0,23 tuuman levystä metallikahvalla. Kierrätysmateriaali suojaa ympäristöä ja kevyttä raskasta, joka on erittäin kätevä kuljettaa. Tämä laatikko voi kerätä pieniä karkkeja ja lahjoja chirldrenille.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Hieno pieni lounaslaatikko

Tuote nro: MK-0377
koko:
150 * 131 * 35HMM
Kohokuviointi: HYVÄKSYÄ
tulostus: CMYK


Kuvaus :

MK-0377 Hieno pieni lounaslaatikko, joka on valmistettu 0,23 tuuman levystä metallikahvalla. Kierrätysmateriaali suojaa ympäristöä ja kevyttä raskasta, joka on erittäin kätevä kuljettaa.

Tämä laatikko voi kerätä pieniä karkkeja ja lahjoja chirldrenin käyttöön.


Meistä
MEIKO TINS INDUSTRIES CO, joka perustettiin vuonna 2005, on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen, tuotteita käytetään pääasiassa suklaa, karkkeja, keksejä, teetä ja lahjaa, kosmetiikkaa jne. MEIKO ottaa käyttöön ja omistaa vahvan yritysarvon harjoittaminen työn huippuosaamisen kanssa kunnioittaen asiakkaita. Tuotteemme ovat pääasiassa vientiä Pohjois - Amerikkaan ja   Euroopassa.  

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: query@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: No.8, Tianlian East Road, Tianbyn kylä, Shipai Town, Dongguanin kaupunki 523333, Guangdong, KiinaHot Tags: hieno pieni lounaslaatikko, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukkumyynti, räätälöity, mukautettu, SEDEX-tarkastettu, BRC hyväksytty
Pari:Mini Joulukuusi Tin Box Seuraava:Joululahja Tina laatikko

Tutkimus

Saatat myös pitää