Kukka terävä tinalaatikko karkeille

Kukka terävä tinalaatikko karkeille

"Kukkaterävä tinarasia" on valmistettu 0,23 mm: n ensimmäisen luokan tinalevystä, joka on kohokuvioitu kukkateräväksi karkkipakkaamista varten, 2-kappaleinen rakenne (kansi / pohja), CMYK-painatus kiiltävällä viimeistelyllä, räätälöity suunnittelu ja logo tai OEM ovat hyväksyttäviä.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

tuotteen yksityiskohdat

GG quot; kukka terävä tina laatikko" on valmistettu 0,23 mm: n ensimmäisen luokan tinalevystä, joka on kohokuvioitu kukkateräväksi karkkien pakkaamista varten, 2-osainen rakenne (kansi / pohja), CMYK-painatus kiiltävällä viimeistelyllä, räätälöity suunnittelu ja logo tai OEM ovat hyväksyttäviä.


muottiMK-0244

KokoD63x40Hmm

OEMmukautettu logosuunnittelu, CMYK OEM-suunnittelu

MOQ5000 kpl

materiaali0,23 mm ensimmäisen luokan tinalevy

PakettiJokainen laatikko on pakattu pehmopaperilla kuin päälaatikkoon.

KäyttöKarkeille, teelle, lahjalle, suklaalle, promootiolle


Yrityksen esittely

202002271514302662922

MeiKo Tins Industries Co, Ltd perustettiin vuonna 2005 ja se on erikoistunut valmistamaan kaikenlaisia ​​korkealaatuisia tinalaatikoita, joita käytetään suklaalle, karkeille, lahjoille, kosmetiikalle, kotitalouksille jne.

Siellä on 2 nykyaikaista työpajaa 30000 neliömetrillä, ja niiden palveluksessa on yli 600 työntekijää, 30 lukituslinjaa, joiden kuukausituotanto on 6 miljoonaa kpl. Joulukuussa 2012 lanseerattujen automaattisten tuotantolinjojen avulla Meiko voi tavata lyhyen toimitusajan 20-30 päivän sisällä. Täten monet maailmanlaajuisesti tunnetut tuotemerkit hankkivat meiltä vuosittain, kuten Disney, Nestle, M& M, Cocaa kolajuoma

Tehtaalla on sarja laatu- ja tarkastustodistuksia, jotka on luokiteltu ISO9000, ISO14000, Sedex, Reach, BRC, GSV, FDA.BV.etc. Näiden lisäksi voimme myös täyttää Coca Colan, Disneyn ja Nestlen vaatimukset. Kun maailmanluokan Emterprises-tuotantoosasto on oppaana, tuotteemme valmistetaan tiukassa valvonnassa seuraamalla FDA: ta, REACH: ää, ROHS: ia, LFGB: tä. Kaikkien rivimateriaalien käyttöturvallisuustiedotteen raportti voi auttaa vastaamaan toisistaan ​​poikkeavia vaatimuksia.Yhtenä Kiinan johtavista tinalaatikoiden valmistajista ja toimittajista olemme palveluksessasi SEDEX-auditoitua ja BRC-hyväksyttyä tehdasta. Jos olet kiinnostunut kukkaterävästä tinalaatikosta karkkia varten, tutustu vapaasti korkealaatuisiin tuotteisiimme. Mukautettujen palveluiden ja räätälöityjen tuotteiden osalta ilmoita meille yksityiskohdat nyt.
Hot Tags: kukkaterävä tinalaatikko karkeille, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöity, räätälöity, SEDEX auditoitu, BRC hyväksytty
Pari:Kohokuvioitu liukukotelo Seuraava:Metalliset Mini-Tinatölkit

Tutkimus

Saatat myös pitää