AVUSTUKSET Metallipeltikauha

AVUSTUKSET Metallipeltikauha

Grants-tina-kauha Kuvaus: Grants-tina-kauha on valmistettu korkealaatuisesta tinalevystä, jonka paksuus voit tehdä 0,23 / 0,25 / 0,28 mm: n tinalevyyn. Täysväripainatus, oma mallisi on hyväksyttävä. Tinaa voidaan käyttää pakkaamalla viinipullo, mikä tekee tuotteestasi korkealaatuisimman. Tietoa meistä MEIKO TINS ​​...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Antaa tina-kauhan

Tuote nro: MK-0239
Koko:
93 * 84 * 305HMM
kohokuviointi: HYVÄKSYÄ
MOQ 5K
tulostus: CMYK


Kuvaus :

Grants-merkkinen tina-kauha on valmistettu korkealaatuisesta tinalevystä, jonka paksuus voit tehdä 0,23 / 0,25 / 0,28 mm: n tinalevyyn.

Täysväripainatus, oma mallisi on hyväksyttävä.

Tinaa voidaan käyttää pakkaamalla viinipullo, mikä tekee tuotteestasi korkealaatuisimman.


 

Meistä
MEIKO TINS ​​INDUSTRIES CO, LTD perustettiin vuonna 2005 ja se on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteita käytetään pääasiassa suklaassa, karkkeissa, keksissä, teessä sekä lahjoissa, kosmetiikassa jne. pyrkimys erinomaiseen työhön kunnioittaen asiakkaitamme. Tuotteemme ovat enimmäkseen vientiä Pohjois - Amerikkaan, ja   Euroopassa.  

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: tiedustelu@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: No.8, Tianlian East Road, Tianbian Village, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yhtenä Kiinan johtavista tinalaatikoiden valmistajista ja toimittajista olemme palveluksessasi SEDEX-auditoitua ja BRC-hyväksyttyä tehdasta. Jos olet kiinnostunut avustuksista metalli-tina-kauhasta, tutustu vapaasti korkealaatuisiin tuotteisiimme. Mukautettujen palveluiden ja räätälöityjen tuotteiden osalta ilmoita meille yksityiskohdat nyt.
Hot Tags: myöntää metalli-tina-kauhan, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöity, räätälöity, SEDEX auditoitu, BRC hyväksytty
Pari:Soikea metallirasia Seuraava:Pyöreä metallipurkki

Tutkimus

You Might Also Like