Cambered Häät Pieni Ohut Tin Box

Cambered Häät Pieni Ohut Tin Box

"Cambered häät pieni ohut tina laatikko" on valmistettu 0,23 / 0,25mm tina, 2-osainen rakenne (kansi / pohja), jossa liukuva kansi, custom logo design tervetullut, CMYK OEM suunnittelu, karkkia / makea / lahja pakkauksiin.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Leikattu häät pieni ohut tina-laatikko


Muotti MK2015

Koko 88 * 74,5 * 10Hmm

OEM mukautetun logon suunnittelu hyväksyä, CMYK OEM suunnittelu




Yksityiskohtaiset kuvat


Leikattu häät pieni ohut tina-laatikko


Voitteko antaa meille näytteitä, onko se maksuton vai tarvitseko maksaa?

Jos sinun ei tarvitse tulostaa logoa tai muuta kuvamateriaalia tuotteistamme, emme veloita mitään kustannuksia, kerro meille meille rahdin keräilytili, kuten FedEx / DHL / TNT, jos sinulla ei ole tiliä, meidän on veloitettava Nopea maksu oikein.

Olemme yksi johtavista epäsäännöllisten tölkkikotelojen valmistajista ja toimittajista Kiinassa, ja meillä on käytössäsi SEDEX-tarkastettu ja BRC-hyväksytty tehdas. Jos olet kiinnostunut leikkisistä häät pienistä ohuista tinalaatikoistamme, voit vapaasti valmistaa laadukkaita tuotteita. Ole hyvä ja ilmoita meille yksityiskohtaiset tiedot räätälöityjä palveluita ja mukautettuja tuotteita varten.
Hot Tags: räätälöity häät pieni ohut tina-laatikko, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukkumyynti, räätälöity, mukautettu, SEDEX-tarkastettu, BRC hyväksytty
Pari:Kirja Shape Popcorn Tin Box Seuraava:Huuli muodon aihiona Mars

Tutkimus

You Might Also Like