Joululahja ja karkkia

Joululahja ja karkkia

Epätavallinen joululahja ja Candy Tin Boxes voi Kuvaus: MK-4044, joululahja ja karkkia laatikot laatikko valmistettu 0,23 tinplate, kaikki vanteet roll sisällä. Säännönmukaiset Tin Boxes, jota käytetään karkkia, suklaapaketti. Kätevä kuljettaa, houkutteleva muotoilu ja upea muoti, hyvä vaihtoehto ...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Epätavallinen joululahja ja Candy Tin Boxes voivat

Tuote nro: MK-4044
Koko: 125X67X60 HMM (korkeussäätö)
Kohokuviointi: hyväksyttävä
tulostus: CMYK  
Kuvaus:

MK-4044, joululahja ja karkkia laatikot, jotka on valmistettu 0,23 pintalevystä, kaikki vanteet rullataan sisälle. Kuvaus :

Kätevä kuljettaa, houkutteleva muotoilu ja näyttävät hyvin muotia, hyvä vaihtoehto joulun edistämiselle. Se on yksi suosituimmista kohteista lapsille christimas aikana.

Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon työn laadun huippuosaaminen, joka kunnioittaa asiakkaitamme. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan.

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: nro 8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yksi johtavista Inregular Tins Box -valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut joululahjamme ja karkkia-laatikoistamme, ole hyvä ja myy korkealaatuisia tuotteita. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: joulu lahja ja karkkia tina laatikot, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöityjä, custom, SEDEX audited, BRC hyväksytty
Pari:Special Leaf Shape Candy Tin Box sokeria varten Seuraava:Epäorgaaniset Tins Box Can

Tutkimus

You Might Also Like