Säännöllinen Tins Box Tins voi Cosmestic

Säännöllinen Tins Box Tins voi Cosmestic

Tuotetiedot Hinged suorakulmainen Kampanjakoodi Candy Tin Boxes ja Mint Tin Boxes Kuvaus: MK- 4064, epäsäännöllinen Tin Boxes, jota käytetään lahjaksi ja kosmetiikkapakkaukseksi. L id ja perusrulla sisään. C kätevä kuljettaa, kun liike, houkutteleva muotoilu ja näyttää hyvin muoti. Tämä tins laatikko ...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

epäsäännöllinen aistillinen muotoilu Kampanjakoodi Candy Tin Boxes


Tuote nro: MK- 4064
Koko: 209x157x50,5 HMM (korkeussäätö)
Kohokuviointi: HYVÄKSYÄ
tulostus: MYK  


Kuvaus :
MK- 4064, epäsäännölliset tinalaatikot , joita käytetään lahjojen ja kosmetiikkapakkauksessa .

L id ja perusrulla sisään. C kätevä kuljettaa, kun liiketoiminnan , houkutteleva muotoilu ja näyttävät hyvin muoti. Tämä tins laatikko on erittäin suosittu naisasiakkaat.

 

Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon työn laadun huippuosaaminen, joka kunnioittaa asiakkaitamme. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois - Amerikkaan, ja   Euroopassa.  

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: nro 8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina

 

Yksi johtavista suorakulmainen tinalaatikoihin valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut saranoitujen suorakaiteenmyyntipakkausten kynsilakka-laatikoista ja mintunostinlaatikoista, ole hyvä ja myy tukkuamme laadukkaita tuotteita. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.


Yksi johtavista Inregular Tins Box -valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut meidän sääntelemättömät laatikot laatikko tins voi cosmestic, ole hyvä ja tukku meidän laadukkaita tuotteita. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: ei-lineaariset karsinat box tins can for cosmestic, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehtaat, tukkumyynti, räätälöityjä, custom, SEDEX audited, BRC hyväksytty
Pari:Säännönmukaiset kuorma-auton tinsit laatikoissa voi lelua varten Seuraava:Tins Box Moon Tin Box pakkaamiseen Candy

Tutkimus

Saatat myös pitää