Huuli muodon aihiona Mars

Huuli muodon aihiona Mars

”Huuli muodon aihiona Mars” on tehty 0.23/0.25/0.28mm läkkipelti, 3-pcs-structure(lid/side/base), kansi roll ulospäin ja pohja roll sisäänpäin erillinen kansi, asiakassuhde liikemerkki aikoa Tervetuloa, CMYK OEM suunnitteleminen ruoka/lahja pakkaus.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Huuli muodon aihiona Mars


HomettaMK4049

Kokoa133 * 72 * 33Hmm

OEMasiakassuhde liikemerkki aikoa hyväksy CMYK OEM suunnitteluYksityiskohtaiset kuvat
Huuli muodon aihiona Mars


Läkkipelti laatikot ovat hyvin suosittuja paketti tuotteiden maailmassa, se tekee teidän pakkaus paljon melko edullisia kuin paperituotteiden ja kestävämpiä.


Tuotteemme ovat kaikki menneet SGS, FDA, fi-71 todistus testi. Paketti käytetään karkkia, suklaata, tavaroiden lahjapakkaus.


Mukautettu LOGO tulostus: Kyllä, erityisen muotoinen OEM & Customized:Yes.Any muoto olisi OK, mutta sinun Varaa uuden multaa kustannuksia.


High-end osoittaa tuotteet näytetään. Kestävä paketti tuotteita.

Ruoka Grade paketti tölkit

Yhtenä johtavista Inregular purkkia ruutuun valmistajien ja toimittajia Kiinassa olemme varustettu SEDEX tarkastettu ja hyväksytty BRC tehdas palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut meidän huuli muodon Tina voi Mars, haluta olla tukku laadukkaita tuotteita. Henkilökohtaista palvelua ja räätälöidyt tuotteet Ilmoita meille tiedot nyt.
Hot Tags: huulten muotoa Tina voi Mars, Kiina, valmistaja, toimittaja, tehdas, tukkumyynti, mukautettu, custom, SEDEX tarkastettujen, BRC hyväksytty
Pari:Cambered Häät Pieni Ohut Tin Box Seuraava:OEM-erikoisformaattisarjalaatikko

Tutkimus

Saatat myös pitää