Ovaali epäsäännöllinen muotoinen lyijykynä

Ovaali epäsäännöllinen muotoinen lyijykynä

"Ovaali epäsäännöllinen muoto Pensilinkotelo" on valmistettu 0,23 / 0,25 / 0,28 mm: n peltilevystä, 3-osainen rakenne (kansi / runko / pohja), kannen reuna sisäänpäin, litteä puoli, saranoitu metalli, mukautettu logo CMYK: n OEM-suunnittelu, kynän / toimiston kiinteä / kynäkotelo.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Ovaali Epäsäännöllinen muoto Lyijykynä


Muotti MK4042

Koko 124 * 44 * 31Hmm

OEM mukautetun logon suunnittelu hyväksyä, CMYK OEM suunnitteluYksityiskohtaiset kuvat

MK-4042 124X44X31HMM

Ovaali Epäsäännöllinen muoto Lyijykynä


Meiko Tins Industries Co, Ltd on saanut yli 14 vuoden valmistuskokemuksen sekä erinomaista laatua, kehittynyttä huoltopalvelua ja kilpailukykyisiä hintoja, ja se on voittanut lukuisia asiakkaiden luottamusta ja tukea.


Yhteystiedot: Lucia Guo (myynti)

Mob / Wechat / Whatsapp: (+86) 13717434399

Sähköposti: lucia@meikotins.cn

Olemme yksi johtavista epäsäännöllisten tölkkikotelojen valmistajista ja toimittajista Kiinassa, ja meillä on käytössäsi SEDEX-tarkastettu ja BRC-hyväksytty tehdas. Jos olet kiinnostunut ovaalisesta epäsäännöllisestä muotokynästä, ole hyvä ja voit vapaasti valmistaa laadukkaita tuotteita. Ole hyvä ja ilmoita meille yksityiskohtaiset tiedot räätälöityjä palveluita ja mukautettuja tuotteita varten.
Hot Tags: ovaali epäsäännöllinen muotoinen kynä, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukkumyynti, räätälöity, mukautettu, SEDEX-tarkastettu, BRC hyväksytty
Pari:Kirja muotoiltu mielenkiintoinen tinalaatikko Seuraava:Cola voi muotoinen musta Tina voi

Tutkimus

Saatat myös pitää