Tins Box Moon Tin Box pakkaamiseen Candy

Tins Box Moon Tin Box pakkaamiseen Candy

Räätälöidyt kuun karkit Peltirasiat 4 Väritulostuksen neliö Keksit Peltikotelo, jossa kohokuviointi Kuvaus: MK-4048 4 värilliset kuun karkkia Pakkauspussi valmistettu 0,2 3 mm: n ruoka-asteisesta tinattajasta, jota käytetään karkkipakkauksena, jossa kohta, tämä tina laatikko näyttää enemmän ...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Räätälöidyt kuun karkit Tin Boxes

4 Väritulostus neliö Keksit Tin Box with embossing

Tuote nro: MK-4048
Koko: 126X71X30HMM
Kohokuviointi: EI
tulostus: CMYK

                                 

 

Kuvaus:

MK- 4048   4 Väripainatuksen kuun karkkia Peltirasia, joka on valmistettu 0,2 mm: n 3 mm: n ruoka-asteisesta peltilevystä, jota käytetään mm   karkkipakkaus , kaikki kannen vanteet   ovat rullan sisällä , jossa kohta, tämä tina laatikko näyttää houkuttelevammalta ja innovatiivisemmalta. Hyväksy OEM ja ODM.


Meistä

Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon työn laadun huippuosaaminen, joka kunnioittaa asiakkaitamme. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan.

image003 (001) .jpg

Ota meihin yhteyttä:

T el : 0086-769-8132 3888

F ax : 0086-769-8132 3999

Sähköposti: tiedustelu @ meikotins.cn

Verkkosivusto: www.meikotinbox.com

Osoite: No.8, Tianlian East Road, Tianbian Village,

Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina

 

Tukku korkealaatuinen kuuma myynti ilmatiivis pyöreä karkkia tina voi suklaa tina säilytysastia ammattimaisista pyöreät tins valmistajat ja toimittajat täällä MEIKO. Meillä on SEDEX-auditoitu ja BRC: n hyväksymä tehdas palveluksessasi. Räätälöidyn tuotannon tukemiseen voimme tarjota sinulle myös omia tuotteita.


Yksi johtavista Tin Box -valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut tins laatikosta kuutio kotelo pakkaus karkkia, ole hyvä ja tukku meidän laadukkaita tuotteita. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: tina laatikko kuu tina laatikko pakkaus karkkia, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöity, custom, SEDEX audited, BRC hyväksytty
Pari:Säännöllinen Tins Box Tins voi Cosmestic Seuraava:Ei

Tutkimus

You Might Also Like