Lounaslaatikko muovisella kahvalla

Lounaslaatikko muovisella kahvalla

Lounaslaatikko muovikahvalla Kuvaus: MK0182 lounaslaatikko on valmistettu 0,23 kotitekoisesta A-laatulevystä, jossa on muovikahva, joka on erittäin kätevä kuljettaa. kevyt ja asiakaskohtainen suunnittelu. Tämä tina-laatikko voi pakata leluja ja edistää pieniä kohteita lapsille. Tietoa meistä MEIKO ...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Lounaslaatikko, jossa on muovikahva

Tuote nro:

MK-0182

Koko:

173 * 85 * 134HMM

Kohokuviointi:

Käytettävissä

tulostus:

CMYK + PMS

MOQ 10K


Kuvaus :
MK0182 lounaslaatikko on valmistettu 0,23 kotitekoisesta A-laatulevystä, jossa on muovikahva, joka on erittäin kätevä kuljettaa. kevyt ja asiakaskohtainen suunnittelu. Tämä tina-laatikko voi pakata leluja ja edistää pieniä kohteita lapsille.


Meistä
MEIKO TINS INDUSTRIES CO, joka perustettiin vuonna 2005, on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen, tuotteita käytetään pääasiassa suklaa, karkkeja, keksejä, teetä ja lahjaa, kosmetiikkaa jne. työn huippuosaamisen harjoittaminen asiakkaiden kanssa. Tuotteemme ovat pääasiassa vientiä Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan.

image003 (001) .jpg


Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: query@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: No.8, Tianlian East Road, Tianbyn kylä, Shipai Town, Dongguanin kaupunki 523333, Guangdong, Kiina


Olemme yksi johtavista Tin Boxes -valmistajista ja -toimittajista Kiinassa, ja meillä on käytössäsi SEDEX-tarkastettu ja BRC-hyväksytty tehdas. Jos olet kiinnostunut lounaslaatikosta, jossa on muovikahva, voit vapaasti valmistaa laadukkaita tuotteita. Ole hyvä ja ilmoita meille yksityiskohtaiset tiedot räätälöityjä palveluita ja mukautettuja tuotteita varten.
Hot Tags: lounaslaatikko, jossa muovikahva, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukkumyynti, räätälöity, mukautettu, SEDEX-tarkastettu, BRC hyväksytty
Pari:Square Kynttilät Tin Bucket Seuraava:Ainutlaatuinen kynttilänjalka, jossa kahva

Tutkimus

Saatat myös pitää