Nescafe-kahviastina

Nescafe-kahviastina

Nescafe-kahviastina Kuvaus: Tämä on erittäin muodikas ikkunan avauspurkki, sivuikkunan aukon muotoilu on erittäin mukava, se näyttää laatikossa olevat tuotteet hyvin, etenkin kahvin, teen kanssa. Ihmiset näkivät tuotteet ikkunasta ja lisäävät halua ostaa tuotteita. Laadukas ruoka ...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Nescafe-kahviastina

Tuote nro:MK 0505
Koko:
100 * 80 * 135 HMM
kohokuviointi:HYVÄKSYÄ
MOQ5k
tulostus:CMYK / oma mallisi on hyväksyttävä


Kuvaus:


Tämä on erittäin muodikas ikkunan avauspurkki, sivuikkunan aukon muotoilu on erittäin mukava, se näyttää laatikon tuotteet hyvin, etenkin kahvin, teen kanssa.

Ihmiset näkivät tuotteet ikkunasta ja lisäävät halua ostaa tuotteita. Laadukkaat elintarvikelaatuiset tölkit, jotka voidaan teetä, kahvia sekä karkkeja jne. Pakata. Meillä on FDA: n pölytön työpaja pöydältä, voimme taata, että kaikki elintarvikelaatuiset tuotteet ovat FDA-standardin mukaisia.


imageimageimagemoney bank


Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Email:inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: nro. 8, Tianlian East Road, Tianbian Village, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina
Yhtenä Kiinan johtavista tinalaatikoiden valmistajista ja toimittajista olemme palveluksessasi SEDEX-auditoitua ja BRC-hyväksyttyä tehdasta. Jos olet kiinnostunut nescafe-kahviastinastamme, tutustu vapaasti korkealaatuisiin tuotteisiimme. Mukautettujen palveluiden ja räätälöityjen tuotteiden osalta ilmoita meille yksityiskohdat nyt.
Hot Tags: nescafe-kahviastina, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöity, räätälöity, SEDEX-auditoitu, BRC-hyväksytty
Pari:PET Tiini Seuraava:Iso tina kauha

Tutkimus

You Might Also Like