Soikea raha Pankki Tin Box

Soikea raha Pankki Tin Box

Soikea raha pankin tina laatikko, jota käytetään keräämään kolikon, joka on tehty 0,23 tinplate.base rullaa ulospäin nylong vetoketju ja metallinen vetoketjun puller.Attiviva muotoilu ja suosittu lapset.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

tuotteen yksityiskohdat

Soikea Rahapankki tina laatikko

Tuote nro: MK-4083
Koko: D112X81.5x98 HMM (korkeudensäätö)
Kohokuviointi: hyväksyttävä
tulostus: CMYK

MK- 7083 , soikea raha pankki tins laatikko valmistettu 0,23 tinplate, base tela ulospäin. Vetoketju vetoketjullisella vetoketjulla. Kuvaus :


Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon pyrkimys työn huippuosaamiseen kunnioittavasti asiakkaitamme kohtaan. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois - Amerikkaan, ja   Euroopassa.  

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: No.8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Chin


Yksi johtavista Tin Box -valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut soikea rahan pankin tina laatikko, ole hyvä ja tukku meidän laadukkaita tuotteita. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: soikea rahaa pankki tina laatikko, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöityjä, custom, SEDEX audited, BRC hyväksytty
Pari:Joululahja-laatikko Seuraava:Suorakulmainen Tin eväät

Tutkimus

Saatat myös pitää