PET Tiini

PET Tiini

"PET tina" on valmistettu 0,23 mm ensimmäisen luokan pelti ja selkeä 40C PET, 3 kappaletta rakenne (kansi / pyöreä runko / pohja), lahjana / suklaa / karkkia / keksi / lelu / elektroniset tuotteet pakkaus, CMYK tulostus kiiltävä lakkaus tai matta viimeistely, custom logo design tervetuloa, OEM design hyväksyä.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Hellitellä tina on kokoonpantu -lta 0.23mm kotitekoinen edellä arvoluokka tina ja 40C avoin PET, ainoa panton ihonväri paino- model after kansi ja nojata, CMYK paino- at PET aine, FDA elintarvikkeet- arvoaste alusta ajaksi kumpikin metallinen tina ja PET, customized aikoa eli OEM aste on mieluinen, enemmän 1000 koko ja muoto ja hahmottua saatavana, mieluinen sinun asia!


MultaaKävi koulua MK-3019

KokoD65 * 113mm

Oemcustom logo design hyväksyä, CMYK OEM suunnittelu

Moq5 000 kpl


Yksityiskohtaiset kuvat


Tietoa yrityksestämme

chocolate packaging box


  • Sedexin jäsentehdas, Disneyn hyväksymä tehdas

  • 600+ herättäjiä, 30000 neliömetriä.

  • Olemme perustaneet Co-Pack pölytön työhuone meidän laitos (lisäarvoa palvelun asiakkaillemme).

  • 35 Automati-leimaus tuotantolinja tiin laatikot.

  • Läpäissyt ISO-, SGS-, Sedex-, BSCI-, Disney-, FDA-, LFGB-, EN71- ja CA65-sertifikaatit, jotta ne takaavat hyvän laadun ja sujuvan mukautetun välyksen.


Chocolate box customized


Voiko lahjapakkauksen tilata nopeasti verkosta?

Koska ihmisten määrä kasvaa edelleen, koska yhteiskunnassa on paljon ihmisiä, jotka päättävät investoida, miksi sanoisit sen, koska jos alat investoida nyt, duhui on erittäin hyvä kehityssuuntaus on se, että nykyinen teollisuuden kehitys ei ole huono, ja teknologia on myös askel askeleelta. Jos yhä useammat ihmiset valitsevat verkkoteknologiaa, heidän on opittava paljon verkkoa nyt, ja on enemmän kirjoja tieteestä ja teknologiasta, mutta se riippuu silti aivojesi kyvystä vastata. Vaikka henkilön tiedon määrä riippuu aivojen luovuudesta, ei ole paljon järkeä, jos koulutusta ei ole. Tavallaan lahjapakkaus on parempi tavallaan. Jos antaa sen muille hyväksyä se on ihmisarvoisempi.


Dongguan lahjapakkaus voidaan asentaa monta kertaa pitkään, ei ole helppo ruostua, tämä on myös toiminto. Koska lahjapakkaus on erittäin vahva, sitä voidaan käyttää myös säästöpossu. Vanhempien iässä lahjavuotita voidaan käyttää myös lahjavuotin laatikoiden käärimiseen, ja muita tuotteita voidaan lahjoittaa pakkaamisen jälkeen muita kohteita. Tuolloin tiinilaatikot olivat vielä täynnä muistoja, jokaisella perheellä oli. Itse asiassa, rahaa vanhempasi antoi sinulle näyttää tallennetaan suoraan puhelimeen, ja missä on tiini laatikko, joka säästää rahaa. Kun elämä paranee, nykyiset tavat jäävät hitaasti jälkeen. Lahjapakkaus on lahja vanhempien sukupolven, koska hinta lahjapakkaus on suhteellisen kallista, ja lahjalaatikko tarkoittaa täysikuu ja harmonia. Vaikka sanotaan, että elintaso on erittäin hyvä, jotkut ihmiset silti tilata lahjalaatikoita verkossa. Siksi, meidän sukupolven, voimme oppia enemmän perinteisiä tapoja.


PET-tiinin edut: uudelleenkäytettävä


Nykyinen ympäristönsuojelukäsite on juurtunut syvälle ihmisten sydämiin, ja Green Packaging Initiativea toteutetaan valtakunnallisesti, mikä hyödyttää ihmisiä ja ympäristöä. Koska metallilaatikkoa voidaan käyttää uudelleen, resurssijätettä vähennetään. Itse asiassa käytetyt metallilaatikot hyvässä kunnossa ovat samat kuin uudet metallilaatikot. Jos lahjapakkausta ei enää käytetä, se voidaan kierrättää ja käyttää muiden lahjapakkausten tai muiden esineiden tuottamiseen. Ottaa lahja taksi laatikko käsillä on investointi. Jos sinulla ei ole riittävästi rahaa, se on helppo myydä. Riippumatta kunto kontti, voit silti hyötyä siitä.


Hot Tags: lemmikkieläinten tiini, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukkukauppa, räätälöityjä, custom, SEDEX tarkastettu, BRC hyväksytty
Pari:Kukka neliö tiini kudos paperilaatikko Seuraava:Nescafe-kahviastina

Tutkimus

Saatat myös pitää