Siansuunnittelu Tin Box

Siansuunnittelu Tin Box

Neliööljypakkaus ja myynninedistämistarkoituksessa käytettävä peltikannu Kuvaus: MK-0435, laatikkopakkaus 0,23 tina-, kansi- ja kehärullasta. Tämä laatikko muoto näyttää sialta, joten me kutsumme sitä sian tina laatikkoon. Sian muotoilu tekee tästä laatikosta melko kaunis ja ainutlaatuisen. Laatikko voi pakata karkkia ...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Neliöpurkkipakkaus ja myynninedistämistarkoituksessa käytettävä tina voi  

Tuote nro: MK-0435
koko:
166 * 144 * 45HMM
Kohokuviointi: HYVÄKSYÄ
tulostus: CMYK

Kuvaus :

MK- 0435 , laatikkokotelo, joka on valmistettu 0,23 tina-, kansi- ja kehärullasta . Tämä laatikko muoto näyttää sialta, joten me kutsumme sitä sian tina laatikkoon. Sian muotoilu tekee tästä laatikosta melko kaunis ja ainutlaatuisen.

Laatikko voi pakata karkkeja ja keksejä, myös pakata pienen lahjan lapsille.


Meistä
MEIKO TINS INDUSTRIES CO, joka perustettiin vuonna 2005, on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen, tuotteita käytetään pääasiassa suklaa, karkkeja, keksejä, teetä ja lahjaa, kosmetiikkaa jne. MEIKO ottaa käyttöön ja omistaa vahvan yritysarvon harjoittaminen työn huippuosaamisen kanssa kunnioittaen asiakkaita. Tuotteemme ovat pääasiassa vientiä Pohjois - Amerikkaan ja   Euroopassa.  

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: query@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: No.8, Tianlian East Road, Tianbyn kylä, Shipai Town, Dongguanin kaupunki 523333, Guangdong, Kiina


Yhtenä johtavista Square Tin Boxes -valmistajista ja -toimittajista Kiinassa on käytössäsi SEDEX-tarkastettu ja BRC-hyväksytty tehdas. Jos olet kiinnostunut neliöpohjalaatikoistamme, voit pakata laadukkaita tuotteita tukkukauppaan. Ole hyvä ja ilmoita meille yksityiskohtaiset tiedot räätälöityjä palveluita ja mukautettuja tuotteita varten.


Hot Tags: sian muotoilu tina laatikko, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöity, custom, SEDEX tarkastettu, BRC hyväksytty
Pari:Liukuva suorakulmio rahapaja Seuraava:Kirja Tina laatikko

Tutkimus

Saatat myös pitää