Räätälöity Ginseng Pakkaus Tin Kontit Metal Tin Box

Räätälöity Ginseng Pakkaus Tin Kontit Metal Tin Box

neliön karsin laatikko ja myynninedistämistarkoituksellinen comestic Tin can Kuvaus: MK-1033, tins laatikko valmistettu 0,23 tinplate, kansi ja pohja tela ulospäin, Tämä laatikko voidaan käyttää comestic ja lelu paketti. Tyylikäs muotoilu ja näyttävät hyvin muotia. Tämä laatikko laatikko on suosittua useimmille asiakkaille. Tietoa meistä MEIKO TINS ...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Räätälöity Ginseng Pakkaus Tin Container Metal Tin Box

Tuote nro: MK-2079
Koko: 98 * 39 * 180 HMM (korkeudensäätö)
Kohokuviointi: HYVÄKSYÄ
tulostus: CMYK  


  Kuvaus :

MK-0016-1 , tanko laatikko, joka on valmistettu 0,23 pintalevystä, kansi ja pohjalevy ulospäin   , Tätä laatikkoa voi käyttää Coin Bank, Comestic ja Ttoy Package.   Tyylikäs muotoilu ja näyttävät hyvin muotia. Tämä laatikko laatikko on suosittua useimmille asiakkaille.

Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon pyrkimys työn huippuosaamiseen kunnioittavasti asiakkaitamme kohtaan. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois - Amerikkaan, ja   Euroopassa.

包装 .jpg

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: nro 8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yksi johtavista suorakulmainen tinalaatikoihin valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut meidän räätälöityjä ginseng-pakkaus tinastioita metalli-tin laatikko, ole hyvä ja tukkumme laadukkaita tuotteita. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: räätälöityjä ginseng-pakkauksia, tina-astioita, metalli-tinalaatikko, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukkumyynti, räätälöity tilaus, SEDEX audited, BRC hyväksytty
Pari:Suorakulmainen Tins Box Can Biscuit Seuraava:Suorakulmainen Slid purkkia laatikko karkkia pillerin Paketti

Tutkimus

You Might Also Like