OEM White Base Empty Heded Tin Case

OEM White Base Empty Heded Tin Case

"OEM valkoinen pohja tyhjä saranoitu tina kotelo" on valmistettu 0,23 / 0,25 / 0,28mm kotitekoinen tina, 2-osainen rakenne saranoitu kansi ja pohja, kansi ja pohja rulla sisäänpäin, mukautettu logo suunnittelu hyväksyä, CMYK OEM suunnittelu, varten kynän ja kynän pakkaus.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tuotenimi OEM valkoinen pohja tyhjä saranoitu tina

Muotti MK2112

Koko 190 * 85 * 23Hmm

OEM mukautetun logon suunnittelu hyväksyä, CMYK OEM suunnitteluYksityiskohtaiset kuvat


Olemme todellinen valmistaja. Olemme valmistaneet tina-tuotteita yli 14 vuoden ajan. Valmistamme lyijykynät, kynänkotelon, lasikotelon, lasipurkit, metalliset silmälasikotelot, lyijykynät, silmälasikotelon, ruoka-astialaatikon, räätälöidyn keksejä.Yhtenä johtavista suorakaiteen muotoisista tinalaatikkovalmistajista ja -toimittajista Kiinassa on käytössäsi SEDEX-tarkastettu ja BRC-hyväksytty tehdas. Jos olet kiinnostunut valkoisesta pohjasta, tyhjä saranoitu tina-kotelo, voit vapaasti valmistaa laadukkaita tuotteita. Ole hyvä ja ilmoita meille yksityiskohtaiset tiedot räätälöityjä palveluita ja mukautettuja tuotteita varten.
Hot Tags: oem valkoinen pohja tyhjä saranoitu tina tapauksessa, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöity, custom, SEDEX auditoitu, BRC hyväksytty
Pari:Häät karkkia laatikko tinalla PVC ikkuna Seuraava:Vaaleanpunainen lahjapaketti tina suklaa ja karkkia varten

Tutkimus

You Might Also Like