Suorakulmio Tin Box, jossa on selkeä ikkuna

Suorakulmio Tin Box, jossa on selkeä ikkuna

"Suorakulmainen tina-laatikko, jossa on kirkas ikkuna" on 0,23 / 0,25 / 0,28 mm: n tina-levystä, 3-osainen rakenne (kansi / sivu / pohja), kannen reuna ja pohja yleensä rullaavat ulospäin, kirkas ikkuna kulta-logolla, mukautettu logo Tervetuloa, CMYK OEM suunnittelu, hajuvettä / lahja / ruoka näyttö.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Suorakulmainen laatikko, jossa on kirkas ikkuna


Muotti MK2126

Koko 208 * 147 * 54Hmm

OEM mukautetun logon suunnittelu hyväksyä, CMYK OEM suunnittelu
Yksityiskohtaiset kuvat

Customized ecofriendly rectangle OEM metal tin boxes for sale (4)

Customized ecofriendly rectangle OEM metal tin boxes for sale

Customized ecofriendly rectangle OEM metal tin boxes for sale (6)

Customized ecofriendly rectangle OEM metal tin boxes for sale (2)

Customized ecofriendly rectangle OEM metal tin boxes for sale (3)


Suorakulmainen laatikko, jossa on kirkas ikkuna


Muodot ja muodot: Pystysuora pyöreä, Litteä pyöreä, pystysuora neliö, litteä neliö, epäsäännöllinen laatikko, ikkunalaatikko, liukukannella varustettu laatikko, metallilaatikko ja kahva.

Pakkauslaatikot: keksi-tina, suklaan tina-astia, tee- ja kahvipurkit, kosmeettiset laatikot, kondomilaatikot, viinipakkausöljyt, tina-lyijykynä, pieni metalli-laatikko, tina-lahjakorttikotelo jne.

Yhtenä johtavista suorakaiteen muotoisista tinalaatikkovalmistajista ja -toimittajista Kiinassa on käytössäsi SEDEX-tarkastettu ja BRC-hyväksytty tehdas. Jos olet kiinnostunut suorakulmion tina-laatikosta, jossa on selkeä ikkuna, voit vapaasti tukkuttaa laadukkaita tuotteita. Ole hyvä ja ilmoita meille yksityiskohtaiset tiedot räätälöityjä palveluita ja mukautettuja tuotteita varten.
Hot Tags: suorakulmion tina laatikko, jossa on kirkas ikkuna, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukkumyynti, räätälöity, mukautettu, SEDEX-tarkastettu, BRC hyväksytty
Pari:Pieni suorakaide Tina-ruutuun 20ml Seuraava:Räätälöity peltikotelo saranoidulla kannella

Tutkimus

You Might Also Like