Rectanglular teetä tai kahvia tölkit laatikko voi

Rectanglular teetä tai kahvia tölkit laatikko voi

r ectangular myynninedistämistarkoituksessa teetä kahvia Tina laatikot voi kuvaus: MK - 2095, Tin rasioissa, jota käytetään lahja-ja kosmetiikka. Kaksi L tunnus (sisä- ja ulkopuolella kansi) pohja roll sisällä. Kaksikerroksinen kansi pitää Kahvin hyvin flash ja vähentää Metamorfinen. Laadukkaita ja kilpailukykyisiä pirce...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

rectangular myynninedistämistarkoituksessa Kahvin teen Tin laatikot voi

Nimikenro:MK-2095
Pinta-ala:155 X 52 X 119 HMM(korkeus säädettävissä)
Preeglaus:HYVÄKSYÄ
Tulostus:CMYK 


Kuvaus:
MK-2095, tämä purkkia laatikko on valmistettu 0.23 läkkipelti, suorakulmainenTin ruudut, joita voidaan käyttää teetä,kahviPaketti .

Kaksi Ltunnus (sisä- ja ulkopuolella kansi) pohja roll sisällä. Kaksikerroksinen kansi pitää Kahvin hyvin flash ja vähentää Metamorfinen .

Laadukkaita ja kilpailukykyisiä pirce voitti paljon enemmän asiakkaita.

 blob.png

Tietoja meistä
MEIKO PURKKIA INDUSTRIES CO LTD perustettiin vuonna 2005, erikoistuneet valmistus erilaisia tin pakkaus, tuotteita käytetään lähinnä suklaata, karkkia, keksejä, Kahvin ja myös lahja, kosmetiikka, jne. MEIKO vahvistaa ja kattaa vahva yritysten perusarvo pyrkiessään työtä huippuosaamista korkea suhteessa kirjoittamia. Tuotteemme ovat vienti Pohjois-Amerikkaan ja Euroopassa. 

 

Ota yhteyttä:
Puh: 0086 769 8132 3888
Faksi: 0086 769 8132 3999
Sähköposti:Inquiry@meikotins.CN
Web-sivusto:www.meikotinbox.com
Osoite: No.8, Tianlian East Road, Tianbian Village, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yhtenä johtavista Tin rasioissa valmistajien ja toimittajia Kiinassa olemme varustettu SEDEX tarkastettu ja hyväksytty BRC tehdas palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut rectanglular kahvin tai teen purkkia laatikko voi haluta olla tukku laatutuotteitamme. Henkilökohtaista palvelua ja Räätälöidyt tuotteet Ilmoita meille tiedot nyt.
Hot Tags: rectanglular teetä tai kahvia tölkit laatikko voi, Kiina, valmistaja, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöityjä, custom, SEDEX tarkastettujen, BRC hyväksytty
Pari:Suorakulmainen Tins Box voi Kahvi Tea Package Seuraava:Ractangular purkkia laatikko karkkia lelu Paketti

Tutkimus

You Might Also Like