Suorakulmainen Tin eväät

Suorakulmainen Tin eväät

Suorakulmainen lounas Tin kuvaus: MK - 22220 suorakulmainen LunchTin laatikko on valmistettu 0.23MM läkkipelti, kansi ja pohja vanteet roll sisällä. Se on voi pakata keksejä ja karkkia. Käyttää myös myynninedistämistarkoituksessa joululahjaksi, voidaan näyte säiliöön lapsille. Meistä MEIKO PURKKIA teollisuuden...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Suorakulmainen Tin eväät

Nimikenro: MK-2220
Pinta-ala: 150X131X35Hmm
Preeglaus: Saatavilla
Tulostus: CMYK

Kuvaus:
MK - 2220 suorakulmainen LunchTin laatikko on valmistettu 0.23MM läkkipelti, kansi ja pohja vanteet roll sisällä. Se on voi pakata keksejä ja karkkia. Käyttää myös myynninedistämistarkoituksessa joululahjaksi, voidaan näyte säiliöön lapsille.

Tietoja meistä

MEIKO PURKKIA INDUSTRIES CO LTD perustettiin vuonna 2005, erikoistuneet valmistus erilaisia tin pakkaus, tuotteita käytetään lähinnä suklaata, karkkia, keksejä, Kahvin ja myös lahja, kosmetiikka, jne. MEIKO vahvistaa ja kattaa vahva yritysten perusarvo pyrkiessään työtä huippuosaamista korkea suhteessa kirjoittamia. Tuotteemme ovat pääasiassa viedään Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa.

image003(001).jpg


Ota yhteyttä:
Puh: 0086 769 8132 3888
Faksi: 0086 769 8132 3999
Sähköposti:
Inquiry@meikotins.CN
Web-sivusto:www.meikotinbox.com
Osoite: No.8, Tianlian East Road, Tianbian Village, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yhtenä johtavista Tin rasioissa valmistajien ja toimittajia Kiinassa olemme varustettu SEDEX tarkastettu ja hyväksytty BRC tehdas palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut meidän suorakulmainen eväät tin, haluta olla tukku laadukkaita tuotteita. Henkilökohtaista palvelua ja Räätälöidyt tuotteet Ilmoita meille tiedot nyt.
Hot Tags: suorakulmainen lounas Tina laatikko, Kiina, valmistaja, toimittaja, tehdas, tukkukauppa, räätälöidyt, custom SEDEX tarkastuksen BRC hyväksytty
Pari:Suorakulmainen peltirasia, jossa ikkuna Seuraava:Liukuva Tina laatikko karkkia ja minttu

Tutkimus

You Might Also Like