Suorakulmainen Tins Box voi Kahvi Tea Package

Suorakulmainen Tins Box voi Kahvi Tea Package

suorakaiteen muotoinen kantolaukku ja myynninedistämistarkoitin Tin-tee teekupuista Kuvaus: MK-2174, kotelo laatikosta, joka on valmistettu 0,23 pintalevystä, Kansi ja pohjalevy ulospäin, Sarana-kansi. Tyylikäs muotoilu ja näyttävät hyvin muotia. Tämä laatikko laatikko on erittäin suosittu vanhojen ja uusien asiakkaiden. Meistä...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

suorakulmainen tins laatikko ja myynninedistämistarkoituksessa Tin kannellinen tee kahvia paketti

Tuote nro: MK- 2174
Koko: 100x40x70 HMM (korkeussäädettävä)
Kohokuviointi: HYVÄKSYÄ
tulostus: CMYK


Kuvaus :

MK- 2174 , tasoleipä, joka on valmistettu 0,23 pintalevystä, kansi- ja pohjalevystä ulospäin   , Saranakansi.   Tyylikäs muotoilu ja näyttävät hyvin muotia. Tämä laatikko laatikko on erittäin suosittu vanhojen ja uusien asiakkaiden.

Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon pyrkimys työn huippuosaamiseen kunnioittavasti asiakkaitamme kohtaan. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois - Amerikkaan ja   Euroopassa.  

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: nro 8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yksi johtavista suorakulmainen tinalaatikoihin valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut meidän suorakulmainen tins laatikko voi kahvi teepaketti, ole hyvä ja tukku meidän laadukkaita tuotteita. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: suorakulmainen tina laatikko laatikko kahvi tee paketti, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöity, custom, SEDEX audited, BRC hyväksytty
Pari:Jälleenmyyjä Tins Box voi Tea Coffee Biscuit paketti Seuraava:Rectanglular teetä tai kahvia tölkit laatikko voi

Tutkimus

You Might Also Like