Suorakulmainen Tins Box Tin Can Suklaa Candy Mint

Suorakulmainen Tins Box Tin Can Suklaa Candy Mint

Pyöreä tins laatikko ja Kampanjakoodi Candy Tin can Kuvaus: MK-2036, tins laatikko valmistettu 0,23 tinplate, kansi rulla ulospäin ja perusrulla sisällä. Tämä laatikko voidaan käyttää pillereitä, karkkia, suklaata jne. Paketti. Kätevä kuljettaa, kun liiketoimintaa. Tyylikäs muotoilu ja näyttävät hyvin muotia. Tämä tins laatikko ...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Pyöreä tins laatikko ja Kampanjakoodi Candy Tin can  

Tuote nro: MK- 2036
Koko: 61,5X50X19 HMM   
Kohokuviointi: HYVÄKSYÄ
tulostus: CMYK  

Kuvaus :

MK- 2036 , tanko laatikko, joka on valmistettu 0,23 pintalevystä, kansi rullaa ulospäin ja perusrulla sisään . Tämä laatikko voidaan käyttää pillereitä, karkkia, suklaata jne. Paketti. Kätevä kuljettaa, kun liiketoimintaa. Tyylikäs muotoilu ja näyttävät hyvin muotia. Tämä laatikko laatikko on suosittua useimmille asiakkaille.

Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon pyrkimys työn huippuosaamiseen kunnioittavasti asiakkaitamme kohtaan. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois - Amerikkaan, ja   Euroopassa.

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: nro 8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina

 


Yksi johtavista suorakulmainen tinalaatikoihin valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut suorakulmainen tins laatikko tina voi suklaa karkkia minttu, ole hyvä ja tukku meidän laadukkaita tuotteita. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: suorakulmainen tina laatikko tina voi suklaa karkkia minttu, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöity, custom, SEDEX audited, BRC hyväksytty
Pari:Suorakulmainen makeiset ja suklaapakkaukset Seuraava:Suorakulmainen Tins Box Can Biscuit

Tutkimus

Saatat myös pitää