Hopea suorakulmainen tinalaatikko vetoketjulla

Hopea suorakulmainen tinalaatikko vetoketjulla

"Hopea suorakulmainen vetoketjullinen tinalaatikko" on valmistettu 0,25 mm: n tinalevystä, 3 kpl rakenteellista (runko / pohja / kansi), mustalla vetoketjulla, alareunan reuna sisäänpäin, CMYK-painatus kultaviimeistelyllä tai kiiltävällä lakkauksella tai mattaviimeistelyllä, räätälöity logosuunnittelu tervetullut, OEM-suunnittelu hyväksytään.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Hopea suorakulmainen tinarasia vetoketjulla


Muotti MK-4029

Koko 103 * 93 * 105Hmm

OEM mukautettu logosuunnittelu hyväksytään, CMYK OEM-suunnitteluYksityiskohdat

MK4029 103 93 105

1.Miten voin tehdä tilauksen?

Kyllä, tervetuloa kyselyyn ensin.

Antakaa meille yksityiskohtaisia vaatimuksiasi, niin voimme tarjota sinulle ensin parhaan, mitä voimme tarjota parhaan mahdollisen ratkaisun. Ideoiden jatkokäsittelyä varten on parempi, että voimme kommunikoida Alibaban, Skypen, Whatsappin ja muiden kauppapäällikön kanssa. tavoilla.2.Kun voin saada hinnan?

Yleensä tarjoamme asiakkaillemme parhaan tarjouksen 12 tunnin sisällä kyselyn vastaanottamisesta.3.Miten saada näyte laadun tarkistamiseksi?

Kun pricce on vahvistettu, olemme tyytyväisiä näytteen tilaukseen laatutestistä mielellään.

Ilmainen ilmaiseksi samanlaisesta näytteestämme laadun testaamiseksi, kunhan maksat toimituskulut.

Vaadimme suunnittelunäytteestämme veloittaaksesi 30-200 dollaria muovausmaksun kattamiseksi.

Varmista, että näytteen hinta palautetaan takaisin tilauksen vahvistamisen jälkeen.4.Mitä tiedostoja hyväksyt suunnittelutaidetta varten?


AI, PDF, CDR, Excel, ETC5.Voitko suunnitella meille?


Toki, meillä on oma suunnittelumme vaatimukset. Kerro minulle vain ideoista, voisimme lisätä proition-suunnittelumme ideoihimme vastaamaan sinua vaatimuksiin.6.Kuinka kauan voin odottaa saavani näytteen?


Kun olemme vahvistaneet näytelaskun ja vahvistuksen, näyte on valmis 3–7 päivän sisällä, näyte saapuu sinulle 3–5 päivässä.7.Miten johtajuusaika massatuotannolle?


Se riippuu tilausmääristä.

Yhtenä Kiinan johtavista suorakaiteen muotoisten tinalaatikoiden valmistajista ja toimittajista olemme palveluksessasi SEDEX-auditoidussa ja BRC-hyväksytyssä tehtaassa. Jos olet kiinnostunut vetoketjullisesta hopeisesta suorakaiteen muotoisesta tinalaatikosta, tutustu vapaasti korkealaatuisiin tuotteisiimme. Mukautettujen palveluiden ja räätälöityjen tuotteiden osalta ilmoita meille yksityiskohdat nyt.
Hot Tags: hopea suorakulmainen tinalaatikko vetoketjulla, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöity, räätälöity, SEDEX auditoitu, BRC hyväksytty
Pari:Kaksikerroksinen kynä Tin Box paikallaan Seuraava:Värikäs tulostus Candy Tina suorakulmainen

Tutkimus

You Might Also Like