Pieni suorakulmio mukautettu painettu laatikko

Pieni suorakulmio mukautettu painettu laatikko

"Pieni suorakulmainen painettu tina-laatikko" on valmistettu 0,23 / 0,25 / 0,28 mm: n kotitekoisesta levystä, 3-osaisesta rakenteesta, kannen reunasta ja pohjarullasta ulospäin, pistokkeen kansi ja kolikoiden erä, mukautettu logo-muotoilu hyväksytään, CMYK OEM design.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kohteen nimi Pieni suorakulmio, mukautettu painettu tina-laatikko

Muotti MK2031-A

Koko 90 * 41 * 116Hmm

OEM mukautetun logon suunnittelu hyväksyä, CMYK OEM suunnitteluYksityiskohtaiset kuvat
Tuotteemme ovat kaikenlaisia tina laatikko, tina tapauksessa, tina kontti, metalli laatikko, metallikotelo, metalli säiliö, joita käytetään laajalti alalla elintarvikkeiden, kosmetiikan, maatalouden, tupakan, elektroniikan, lääketieteen, myynninedistämislahjoja ja niin edelleen. Olemme erikoistuneet alalla yli 14 vuotta ja laatikot on viety maihin ympäri maailmaa.


Yhtenä johtavista suorakaiteen muotoisista tinalaatikkovalmistajista ja -toimittajista Kiinassa on käytössäsi SEDEX-tarkastettu ja BRC-hyväksytty tehdas. Jos olet kiinnostunut pienestä suorakulmiosta, tulosta vapaasti laadukkaista tuotteistamme. Ole hyvä ja ilmoita meille yksityiskohtaiset tiedot räätälöityjä palveluita ja mukautettuja tuotteita varten.
Hot Tags: pieni suorakulmio, painettu tina-laatikko, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukkumyynti, räätälöity, mukautettu, SEDEX-tarkastettu, BRC hyväksytty
Pari:Suorakulmainen Tin Laukut musta kansi Seuraava:Häät karkkia laatikko tinalla PVC ikkuna

Tutkimus

Saatat myös pitää