Pieni pieni suklaaketju

Pieni pieni suklaaketju

"Square small chocolate tin can" on valmistettu 0,23 mm: n peltilevystä, 3-osaisesta rakenteesta (kansi / runko / pohja), kannen reuna ulospäin, CMYK-tulostus kullan viimeistelyllä tai kiiltävä lakkaus tai matta viimeistely, mukautettu logo-suunnittelu tervetullut, OEM-logo muotoilu hyväksyy.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Pieni pieni suklaan tölkki


Muotti MK-2060

Koko 107x73x35mm

OEM mukautetun logon suunnittelu hyväksyä, CMYK OEM suunnitteluYksityiskohtaiset kuvat


Miksi valita meidät?


1. Luotettava laatu


90% tuotteistamme toimitetaan Euroopan, Amerikan, Kanadan, Australian ja Japanin kuluttajamarkkinoille. SGS raportoi kaikki tuotteemme hyvin testaamalla EN71, RoHs, REACH ja FDA turvallisuusstandardit. Olemme luoneet ystävällisen liikekumppanuuden maailmanlaajuisesti tunnettujen tuotemerkkien, kuten Hello Kitty, Disney, Walmart, Target jne., Kanssa.


2. Edistynyt tehdas


Olemme ottaneet käyttöön edistyksellisiä valmistuskoneita ja olemme omistaneet itsellemme uusia teknologioita ja laitteita työvoimakustannusten säästämiseksi, raaka-aineiden säästämiseksi, tuotannon laadun parantamiseksi.


Tällä tavoin voimme tarjota erittäin kilpailukykyisen hinnan ja mukavan laadun. Tällä tavoin voimme liikkua asiakkaidemme kanssa ja saavuttaa korkeammat tulokset.


3. Hyvät kumppanit


Olemme sitoutuneet asiakkaiden tarpeiden täyttämiseen, mutta myös odotusten ylittämiseen. Työntekijämme elävät ja hengittävät yritystäsi. Johtoryhmämme hyödyntää vuosikymmenten kokemusta. Tarkista työtämme ja kerro meille, milloin voimme auttaa sinua.

Hot Tags: pieni pientä suklaapurkkipurkkia, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukkumyynti, räätälöity, mukautettu, SEDEX-tarkastettu, BRC hyväksytty
Pari:Värikäs tulostus Candy Tina suorakulmainen Seuraava:Korttipurkkikotelo muovialustalla

Tutkimus

You Might Also Like