Pyöreä keksejä pakkaus Tin Box

Pyöreä keksejä pakkaus Tin Box

Pyöreä keksejä pakkaus tölkin laatikko Kuvaus: MK-0283 pyöreä tina laatikko on valmistettu 0,23 kotitekoinen A-laatulevy, ympäristönsuojelu ja kierrättää materiaalia. Tämä tina-laatikko voi pakata keksejä , erittäin hyväksi vaihtoehdoksi ystäville ja perheelle lähetettävän loma-lahjan.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Pyöreä keksejä pakkaus Tin Box

Tuote nro: MK0283
koko:
D260 * 55HMM
Kohokuviointi: HYVÄKSYÄ
tulostus: CMYK


Kuvaus :

MK-0283 pyöreä tina-laatikko on valmistettu 0,23 kotitekoisesta A-laatulevystä, ympäristönsuojelusta ja kierrätysmateriaalista. Tämä tina-laatikko voi pakata keksejä , erittäin hyväksi vaihtoehdoksi ystäville ja perheelle lähetettävän loma-lahjan.


Meistä
MEIKO TINS INDUSTRIES CO, joka perustettiin vuonna 2005, on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen, tuotteita käytetään pääasiassa suklaa, karkkeja, keksejä, teetä ja lahjaa, kosmetiikkaa jne. MEIKO ottaa käyttöön ja omistaa vahvan yritysarvon harjoittaminen työn huippuosaamisen kanssa kunnioittaen asiakkaita. Tuotteemme ovat pääasiassa vientiä Pohjois - Amerikkaan ja   Euroopassa.  

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: query@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: No.8, Tianlian East Road, Tianbyn kylä, Shipai Town, Dongguanin kaupunki 523333, Guangdong, Kiina

Hot Tags: pyöreä keksi pakkaus tina laatikko, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöity, custom, SEDEX tarkastettu, BRC hyväksytty
Pari:Pyöreä Tin Box ilman kansi Seuraava:Music Egg Tin Box

Tutkimus

You Might Also Like