Pyöreä Coin Bank Tin Container

Pyöreä Coin Bank Tin Container

Ihana muotoilu ja kuvio mukavalla tekstuurilla varmistavat sen käytännöllisyyden ja suosion kaikenikäisille. Sitä ei voida soveltaa vain käytännön käyttöön, vaan sitä käytetään myös hyvästä lahjasta ja sisustustyöstä. Kevyt kannettava kannettava. Anti-ruoste ja naarmuuntumaton. Tyypillinen ja hieno muotoilu miellyttävällä värillä ja kirkkaudella. Täydellinen lahja lapsille, teini-ikäisille ja aikuisille.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Pyöreä kolikkopetsi

Tuote nro: MK-3040
Koko: D85X123 HMM (korkeudensäätö)
Kohokuviointi: HYVÄKSYÄ
tulostus: CMYK
MOQ 10K


Kuvaus :

Ihana muotoilu ja kuvio mukavalla tekstuurilla varmistavat sen käytännöllisyyden ja suosion kaikenikäisille. Sitä ei voi soveltaa vain käytännön käyttöön, jota käytetään myös suurena lahjana ja sisustustana

Kevyt kannettava kannettava. Anti-ruoste ja naarmuuntumaton.

Tyypillinen ja hieno muotoilu miellyttävällä värillä ja kirkkaudella.

Täydellinen lahja lapsille, teini-ikäisille ja aikuisille.


Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon työn laadun huippuosaaminen, joka kunnioittaa asiakkaitamme. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan.

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: nro 8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yksi johtavista Tin Box -valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut pyöreästä coin bank tin kontista, ole hyvä ja myy korkealaatuisia tuotteita. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: pyöreä kolikon pankkisäiliö, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöity, custom, SEDEX audited, BRC hyväksytty
Pari:D88 Tin kivillä kontti Seuraava:Midea koko pyöreä peltisäiliö

Tutkimus

Saatat myös pitää