Pyöreä kolikon laatikko

Pyöreä kolikon laatikko

Tuotetiedot Pyöreä kolikoiden laatikko Kuvaus: MK-3058 pyöreä rahalaatikko on valmistettu 0,23 tuuman levystä metallilukolla, joka tekee rahakotelosta turvallisemman. Tämä laatikko voi kerätä vain kolikoita, mutta voi myös pakata pienet asiat taloon. Tämä kohde on varsin suosittu lajikkeille.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Pyöreä kolikkopullo metallilukolla

Tuote nro: MK-3058
koko:
D100 * 190HMM
Kohokuviointi: HYVÄKSYÄ
tulostus: CMYK


Kuvaus :

MK-3058 pyöreä rahalaatikko on 0,23 tina, jossa on metallilukko, joka tekee rahakotelosta turvallisemman. Tämä laatikko voi kerätä vain kolikoita, mutta voi myös pakata pienet asiat taloon.

Tämä kohde on melko suosittu lapsille.


Meistä
MEIKO TINS INDUSTRIES CO, joka perustettiin vuonna 2005, on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen, tuotteita käytetään pääasiassa suklaa, karkkeja, keksejä, teetä ja lahjaa, kosmetiikkaa jne. MEIKO ottaa käyttöön ja omistaa vahvan yritysarvon harjoittaminen työn huippuosaamisen kanssa kunnioittaen asiakkaita. Tuotteemme ovat pääasiassa vientiä Pohjois - Amerikkaan ja   Euroopassa.  

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: query@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: No.8, Tianlian East Road, Tianbyn kylä, Shipai Town, Dongguanin kaupunki 523333, Guangdong, Kiina

Hot Tags: pyöreä kolikkolaatikko, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukkumyynti, räätälöity, mukautettu, SEDEX-tarkastettu, BRC hyväksynyt
Pari:Joululahja Tina laatikko Seuraava:Square Kynttilät Tin Bucket

Tutkimus

Saatat myös pitää