Pyöreä metallipurkki

Pyöreä metallipurkki

Pyöreä metallirasiapurkki Kuvaus: Pyöreä metallirasiapurkki on valmistettu 0,23 mm korkealaatuisesta tinalevystä, voit myös valmistaa 0,25 tai 0,28 levyyn. Tämän tinarasian korkeus on säädettävissä, voimme tehdä korkeuden vaatiessasi. Voit käyttää tätä tölkkiä viinitina-kauhana, joka pitää viinisi ...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Pyöreä metallipurkki

Tuote nro: MK0131
Koko:
D75 * 275HMM
Kohokuviointi: HYVÄKSYÄ
MOQ 15K
tulostus: CMYK


Kuvaus :

Pyöreä metallisäiliöpurkki on valmistettu 0,23 mm korkealaatuisesta tinalevystä, voit myös valmistaa 0,25 tai 0,28 levyyn.

Tämän tinarasian korkeus on säädettävissä, voimme tehdä korkeuden vaatiessasi.

Voit käyttää tätä tölkkiä viinitina-kauhana, joka voi pitää viinipullosi erittäin hyvin. 

Meistä
MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD perustettiin vuonna 2005 ja se on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteita käytetään pääasiassa suklaassa, karkeissa, keksissä, teessä sekä lahjoissa, kosmetiikassa jne. pyrkimys erinomaiseen työhön kunnioittaen asiakkaitamme. Tuotteemme ovat enimmäkseen vientiä Pohjois - Amerikkaan, ja   Euroopassa.  

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: tiedustelu@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: No.8, Tianlian East Road, Tianbian Village, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yhtenä Kiinan johtavista tinalaatikoiden valmistajista ja toimittajista olemme palveluksessasi SEDEX-auditoitua ja BRC-hyväksyttyä tehdasta. Jos olet kiinnostunut pyöreästä metallisäiliöstä, voit tukkumyydämme korkealaatuisia tuotteita. Mukautettujen palveluiden ja räätälöityjen tuotteiden osalta ilmoita meille yksityiskohdat nyt.
Hot Tags: pyöreä metalli tölkki, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöity, räätälöity, SEDEX auditoitu, BRC hyväksytty
Pari:AVUSTUKSET Metallipeltikauha Seuraava:Joulukuusi koriste-laatikko

Tutkimus

Saatat myös pitää