Pyöreä rahapankki-laatikko

Pyöreä rahapankki-laatikko

Tuotetiedot gular Promotion Candy Tin Boxes ja Mint Tin Boxes Kuvaus: MK-0113, pyöreä rahapankkipakkaus on valmistettu 0,23 tina-levystä. Pohja ja kannen rulla ulospäin, kannessa on aukko. Voit myös lisätä muoviosan uraan. Tämä tinalaatikko, jossa on houkutteleva muotoilu ja ulkonäkö ...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

tuotteen yksityiskohdat

Gular-promoottiset Candy Tin -laatikot ja rahapullo-laatikot

Tuote nro: MK-0113
Koko:
D77 * 100Hmm
Kohokuviointi: HYVÄKSYÄ
tulostus: CMYK
MOQ: 25K


Kuvaus :

MK-0113, pyöreä rahapankki-laatikko on valmistettu 0,23 tinasta. Pohja ja kannen rulla ulospäin, kannessa on aukko. Voit myös lisätä muoviosan uraan.

Tämä laatikko, jossa on houkutteleva muotoilu ja joka näyttää hyvin muodilta. Voimme tulostaa oman mallisi, tämä kohde voi tehdä mainoskohteena.

 

Meistä
MEIKO TINS INDUSTRIES CO, joka on perustettu vuonna 2005, on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen, tuotteita käytetään enimmäkseen suklaan, karkkien, keksien, teen ja lahjan, kosmetiikan jne. Hyväksi. työn huippuosaamisen harjoittaminen asiakkaiden kanssa. Tuotteemme ovat pääasiassa vientiä Pohjois - Amerikkaan ja   Euroopassa.  

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: query@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: No.8, Tianlian East Road, Tianbyn kylä, Shipai Town, Dongguanin kaupunki 523333, Guangdong, Kiina


Hot Tags: pyöreä raha pankki tina laatikko, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöity, custom, SEDEX tarkastettu, BRC hyväksytty
Pari:Pyöreä tina-pallo Seuraava:Neliömetalliastia, jossa on lukko

Tutkimus

Saatat myös pitää