D165mm sylinterin kulta-metalli voi pakata

D165mm sylinterin kulta-metalli voi pakata

"D165mm sylinterin kulta-metalliöljypakkaus" on valmistettu 0,23 / 0,25 / 0,28 mm: n kotitekoisesta levystä, 3-osainen rakenne, tyyli Lähi-idässä, kannen reuna ja pohjarulla ulospäin, mukautettu logon suunnittelu hyväksytään, CMYK OEM -suunnittelu, häät karkkiapakkaus.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tuotenimi D165mm sylinterin kulta-metallipakkaus

Muotti MK3088

Koko D165 * 47Hmm

OEM mukautetun logon suunnittelu hyväksyä, CMYK OEM suunnitteluYksityiskohtaiset kuvatOhje

1.Miten saan näytteen laadun tarkistamiseksi?

Näytteitä lähetetään sinulle arviointia varten vahvistetun hinnan jälkeen. Jos näytteessä on varastossa, annamme sinulle maksutta, annat vain nimenomaisen maksun.


2. Kuinka kauan saan mukautetun näytteen?

Näytteen ja vahvistettujen tiedostojen maksamisen jälkeen.

1) Jos muotti on olemassa tehtaallamme, näytteet valmistuvat 7-15 työpäivän kuluessa;

2) Jos muotti ei ole olemassa, meidän on tehtävä uusi muotti, näytteet valmistuvat 14–18 työpäivän kuluessa. Näytteet lähetetään sinulle ilmaisun kautta ja saapuvat sinulle 3-5 työpäivän kuluessa.

3.Mikä on massatuotannon läpimenoaika?

Suurin kuukausittainen tuotantokapasiteetti saavuttaa jopa 2,5 miljoonaa kappaletta, toimitusaika on tiukasti hallinnassa.


4.Mikä on toimitusehdot?

Hyväksymme FOB, CFR, CIF, TT. jne. Voit valita sinulle sopivimman tai kustannustehokkaimman.


5. Mitä voin tehdä tehokasta tutkimusta varten?

Jos sinulla on parhaillaan näyte ja haluat tilata saman tuotteen. Lähetä kysely todellisista kuvien kuvista ja kuva, jossa on yksityiskohtia kansi, pohja, koko, materiaali, tulostustyyppi, pakkausvaatimus jne.

Jos haluat löytää laatikon omien tuotteiden pakkaamiseen, lähetä tuotteiden kuvat, koko, paino jne., Ehdotamme sinulle olemassa olevaa tuotetta.


Yhtenä johtavista pyörätuolivalmistajista ja -toimittajista Kiinassa on käytössäsi SEDEX-tarkastettu ja BRC-hyväksytty tehdas. Jos olet kiinnostunut d165mm-sylinteri-kulta-metallipakkauksistamme, voit vapaasti valmistaa laadukkaita tuotteita. Ole hyvä ja ilmoita meille yksityiskohtaiset tiedot räätälöityjä palveluita ja mukautettuja tuotteita varten.
Hot Tags: d165mm sylinterin kulta-metalli voi pakata, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukkumyynti, räätälöity, mukautettu, SEDEX-tarkastettu, BRC hyväksytty
Pari:Tukku Custom Tin Box Money Saving Seuraava:Kolikkopakkauslaatikot myytävänä

Tutkimus

Saatat myös pitää