Kohokuvioitu pyöreä tinalaatikko

Kohokuvioitu pyöreä tinalaatikko

Tuotekuvaus Kohokuvioitu tina-laatikko Kuvaus: MK-3043 kohokuvioitu pyöreä tina laatikko, jossa on oma painatus. Kansilehtien kohokuvioitu kahva, erittäin erikoinen muotoilu, suosittuja tuotteita lapsille. MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on perustettu vuonna 2005 ja on erikoistunut erilaisten ...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

tuotteen yksityiskohdat

Kohokuviointi pyöreä tina laatikko

Tuote nro:

MK-3043

Koko:

D85 * 110HMM (korkeudensäätö)

Kohokuviointi:

Saatavana kannelle

tulostus:

CMYK + PMS

MOQ 26K


Kuvaus :
MK-3043 kohokuvioitu pyöreä tina laatikko omalla suunnittelupainatuksella. Kansilehtien kohokuvioitu kahva, erittäin erikoinen muotoilu, suosittuja tuotteita lapsille.

Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon työn laadun huippuosaaminen, joka kunnioittaa asiakkaitamme. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan.

image003 (001) .jpg


Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: nro 8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yksi johtavista Tin Box -valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut kohokuvioidusta pyöreästä tinalaatikostasi, ole hyvä ja maksat tukkumyyntiä laadukkaille tuotteillemme. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: embossing round tin box, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukkumyynti, räätälöityjä, custom, SEDEX audited, BRC hyväksytty
Pari:Sininen maalaus mukauttaa Tin kivillä Seuraava:Pyöreä peltisäiliö suklaapakkaukseen

Tutkimus

You Might Also Like