Neljä osaa pyöreää peltisäiliötä

Neljä osaa pyöreää peltisäiliötä

MK -3039 neljä osa pyöreä tina laatikko on valmistettu 0,23 tinaa levy kansi rulla sisällä. Kaikki neljä osaa voivat pyöriä ympäri, voit myös tehdä kolmessa tai kahdessa osassa. Tämä on hyvä vaihtoehto kerätä pieniä asioita, kuten karkkia, pieni suklaa.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Neljä osaa pyöreä tinastiili

Tuote nro:

MK-3039

Koko:

D84x213Hmm (korkeussäädettävä)

Kohokuviointi:

Saatavana kehossa

tulostus:

CMYK + PMS

MOQ 10K


Kuvaus :
MK -3039 neljä osa pyöreä tina laatikko on valmistettu 0,23 tinaa levy kansi rulla sisällä. Kaikki neljä osaa voivat pyöriä ympäri, voit myös tehdä kolmessa tai kahdessa osassa.

Tämä on hyvä vaihtoehto kerätä pieniä asioita, kuten karkkia, pieni suklaa ja niin edelleen. Suosittu tuote asiakkaille.Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon työn laadun huippuosaaminen, joka kunnioittaa asiakkaitamme. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan.

image003 (001) .jpg


Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: nro 8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yksi johtavista pyöreän telineiden valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut neljään osaan pyöreä tinastia, ole hyvä ja myy korkealaatuisia tuotteita. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: neljä osaa pyöreä tina kontti, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöityjä, custom, SEDEX audited, BRC hyväksytty
Pari:Kuusikulmainen Coin Bank Tin Box Seuraava:Hello Kitty Pyöreä Tin Box

Tutkimus

Saatat myös pitää