Kuusikulmainen Coin Bank Tin Box

Kuusikulmainen Coin Bank Tin Box

Kuusikulmainen kolikkopankin tina laatikko Kuvaus: MK-4041 kuusikulmainen kolikkopetsi on valmistettu 0,23 pintalevystä, pohja ja kansi telassa. Tätä laatikkoa voi käyttää rahan pankkikotelossa. Yksilöllinen suunnittelupainatus, kevyt kätevä kuljetus.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kuusikulmainen kolikkopetsi

Tuote nro:

MK-4041

Koko:

123 * 111 * 128 (korkeudensäätö)

Kohokuviointi:

Saatavana kehossa

tulostus:

CMYK + PMS

MOQ
12K


Kuvaus :
MK-4041-kuusikulmainen kynttilätasku on valmistettu 0,23 pintalevystä, pohja- ja kannen rullat. Tätä laatikkoa voi käyttää rahan pankkikotelossa. Yksilöllinen suunnittelupainatus, kevyt kätevä kuljetus.


Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon työn laadun huippuosaaminen, joka kunnioittaa asiakkaitamme. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan.

image003 (001) .jpg


Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: nro 8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yksi johtavista Tin Box -valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut kuusikulmainen kolikkopankki tin laatikko, ole hyvä ja tukku meidän laadukkaita tuotteita. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: kuusikulmainen kolikkopankin tina laatikko, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöity, custom, SEDEX audited, BRC hyväksytty
Pari:Cosmatic kierros Tina voi Seuraava:Neljä osaa pyöreää peltisäiliötä

Tutkimus

You Might Also Like