Pyöreä lounas Tin Box for Gift Packaging

Pyöreä lounas Tin Box for Gift Packaging

MK-4056 pyöreä lounas tina laatikko kahva, erityinen muotoilu ja houkutteleva painatus. Hyvä vaihtoehto lapsille lahjapakkaukselle, voi myös kerätä suklaata ja karkkia lapselle. Kätevä rungon ollessa ulkona.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Pyöreä lounaslaatikko lahjapakkauksille

Tuote nro:

MK-4056

Koko:

161 * 147 * 76HMM (säädettävä korkeus)

Kohokuviointi:

Saatavana kannelle

tulostus:

CMYK + PMS

MOQ 10K


Kuvaus :
MK-4056 pyöreä lounas tina laatikko kahva, erityinen muotoilu ja houkutteleva painatus. Hyvä vaihtoehto lapsille lahjapakkaukselle, voi myös kerätä suklaata ja karkkia lapselle. Kätevä rungon ollessa ulkona.Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon työn laadun huippuosaaminen, joka kunnioittaa asiakkaitamme. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan.

image003 (001) .jpg


Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: nro 8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yksi johtavista Tin Box -valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut lahjapakkauksemme pyöreästä lounaslaatikosta, ole hyvä ja maksat tukkumyyntiä laadukkaille tuotteillemme. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: pyöreä lounas tina laatikko lahjapaketointi, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöityjä, custom, SEDEX audited, BRC hyväksytty
Pari:Tin Storage Pieni pyöreä laatikko Seuraava:Pyöreä tina voi kerätä karkkia

Tutkimus

Saatat myös pitää