Pyöreä Tin Box kanssa Window

Pyöreä Tin Box kanssa Window

Kuvaus: Tämä kotelo on valmistettu 0,23 pintalevystä, kannesta ja pohjasta. Nämä kattilat ovat kestäviä ja uudelleenkäytettäviä. Käytä niitä uudelleen yhä uudestaan meikkiäsi, geelejä, jauheita, voiteita, balsamia tai hiusvahaa varten. Ne sopivat erinomaisesti kaikkiin mahdollisiin purkkeihin. Käytä niitä säilyttääksesi teepussit, yrtit tai erilaiset mintit ja karkit. Kevyt ja hyvä matkusteluun tai ihanan mielenkiintoisuuden säilyttämiseen häät tai seuraavan osapuolen tapahtuma. Nämä ovat erinomaisia mausteiden kantoja ja irtotavarana hinnoittelua!

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Airtight Round Candy Tin Can Suklaa Tin Storage Container

Tuote nro:

MK-3051

Koko:

D95 * 52Hmm (säädettävä korkeus)

Kohokuviointi:

Saatavana kannelle ja pohjalle

tulostus: CMYK + PMS
MOQ 10K

Kuvaus :

Tämä tinalaatikko on valmistettu 0,23 pintalevystä, kannesta ja pohjalevystä. Nämä kattilat ovat kestäviä ja uudelleenkäytettäviä. Käytä niitä uudelleen yhä uudestaan meikkiäsi, geelejä, jauheita, voiteita, balsamia tai hiusvahaa varten. Ne sopivat erinomaisesti kaikkiin mahdollisiin purkkeihin. Käytä niitä säilyttääksesi teepussit, yrtit tai erilaiset mintit ja karkit. Kevyt ja hyvä matkusteluun tai ihanan mielenkiintoisuuden säilyttämiseen häät tai seuraavan osapuolen tapahtuma. Nämä ovat erinomaisia mausteiden kantoja ja irtotavarana hinnoittelua!


Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon työn laadun huippuosaaminen, joka kunnioittaa asiakkaitamme. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan.

image003 (001) .jpg


Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: nro 8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yksi johtavista pyöreän telineiden valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut ikkunasta, jossa on ikkuna, voit vapaasti ladata laadukkaita tuotteita. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: pyöreä tina laatikko ikkuna, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöityjä, custom, SEDEX audited, BRC hyväksytty
Pari:Pyöreä Tin Box Seuraava:Ilmatiivis kierroksen Tina laatikko sylinterin varastointi purkkeja Silitysrauta lanka sarana

Tutkimus

You Might Also Like