Pyöreä Tin Box

Pyöreä Tin Box

MK-3003, Pyöreä laatikko laatikko 0,23 tinplate, Kansi ja pohja rulla ulkopuolella. Elintarvike-laatua tin laatikko on hyvä säilyttää käsintehtyjä lotionit, huulirasvot, voiteet, salves, jauhe, voi olla yhtä laaja käyttötarkoituksia; liike, viehättävä muotoilu ja näyttävät hyvin muotia.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Pyöreä Kampanjakoodi Candy Tin Boxes tölkit

Tuote nro: MK-3003
Koko: D45X27HMM
Kohokuviointi: Hyväksyä
tulostus: CMYK
MOQ 50K


Kuvaus :

MK-3003, pyöreä tins laatikko valmistettu 0,23 tinplate, kansi ja perusrulla ulkopuolella. Ruoka-asteinen tinalaatikko sopii erinomaisesti säilytykseen käsintehtyjä voiteita, huulirasvoja, voiteita, rasvahappoja, jauhetta, voi olla niin laaja käyttötarkoitus; Kätevä kuljettaa kun liike, houkutteleva muotoilu ja näyttävät hyvin muotia.

 

Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon työn laadun huippuosaaminen, joka kunnioittaa asiakkaitamme. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois - Amerikkaan, ja   Euroopassa.

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: nro 8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, KiinaYksi johtavista pyöreän telineiden valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut pyöreästä tinalaatikostasi, ole hyvä ja myy korkealaatuisia tuotteita. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: pyöreä tina laatikko, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöityjä, custom, SEDEX audited, BRC hyväksytty
Pari:D100 pyöreä laatikko Seuraava:Pyöreä Tin Box kanssa Window

Tutkimus

Saatat myös pitää