Pyöreä peltisäiliö suklaapakkaukseen

Pyöreä peltisäiliö suklaapakkaukseen

Tuotetiedot Round tin container suklaa pakkaukseen Kuvaus: MK-3084 Metal pyöreä tina säiliön mukautetun suunnittelun painatus. Säädettävä korkeus, ulospäin suuntautuva kansi ja pohja. Hyvä vaihtoehto kekseille, karkkeille ja suklaapakkauksille. MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD perustettiin vuonna 2005, ...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

tuotteen yksityiskohdat

Pyöreä tinastiili suklaa pakkaamiseen

Tuote nro:

MK-3084

Koko:

D152 * 176HMM (korkeudensäätö)

Kohokuviointi:

Saatavana kannelle

tulostus:

CMYK + PMS

MOQ 9K


Kuvaus :
MK-3084 Metal pyöreä tinastiili, jossa on oma painatus. Säädettävä korkeus, ulospäin suuntautuva kansi ja pohja. Hyvä vaihtoehto kekseille, karkkeille ja suklaapakkauksille.


Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon työn laadun huippuosaaminen, joka kunnioittaa asiakkaitamme. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan.

image003 (001) .jpg


Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: nro 8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yksi johtavista Tin Box -valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut suklaapakkauksessamme olevasta pyöreästä säiliöstä, ole hyvä ja maksat tukkumyyntiä laadukkaille tuotteillemme. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: pyöreä tinastiili suklaa pakkaamiseen, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöity, custom, SEDEX audited, BRC hyväksytty
Pari:Kohokuvioitu pyöreä tinalaatikko Seuraava:Pyöreä savukepannu

Tutkimus

You Might Also Like