Pyöreä tina

Pyöreä tina

Pyöreä Tin Box Candy With Window Kuvaus: MK-3045, tins laatikko valmistettu 0,23 tinplate, pohja tela ulospäin ilman kansi. . Round Tin Boxes, jota käytetään keksi, suklaa, paketti. Tyylikäs muotoilu ja näyttävät hyvin muotia. Tämä laatikko laatikko on suosittua useimmille asiakkaille. Meistä...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Pyöreä Tin Box Candy kanssa Window

Tuote nro: MK- 3045
Koko: D85 * 180HMM (korkeudensäätö)
Kohokuviointi: hyväksyttävä
tulostus: CMYK
MOQ 18K

Kuvaus :

MK- 3045 , peltirasia, joka on valmistettu 0,23 pintalevystä, pohjalevy ulospäin ilman kansi. . Round Tin Boxes, jota käytetään keksi , suklaa , paketti. Tyylikäs muotoilu ja näyttävät hyvin muotia. Tämä laatikko laatikko on suosittua useimmille asiakkaille.


Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon pyrkimys työn huippuosaamiseen kunnioittavasti asiakkaitamme kohtaan. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois - Amerikkaan, ja   Euroopassa.  

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: nro 8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yksi johtavista Tin Box -valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut pyöreästä tinaamme, ole hyvä ja myy korkealaatuisia tuotteita. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: pyöreä tina, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, räätälöity, custom, SEDEX audited, BRC hyväksytty
Pari:Pyöreä savukepannu Seuraava:Pyöreä hedelmäkarkkeja

Tutkimus

Saatat myös pitää