Pyöreä purkkia Box voi

Pyöreä purkkia Box voi

Pyöreä purkkia laatikko ja myynninedistämistarkoituksessa Tin voi kuvaus: MK - 3076, peltipurkkeja laatikko on valmistettu 0.23 läkkipelti, kansi roll ulospäin, 2pieces box。 yksinkertainen muotoilu ja kätevä kuljettaa. Tölkit laatikko voidaan käyttää ruokaa, karkkia, pilleri jne paketti. Meistä MEIKO PURKKIA INDUSTRIES CO LTD perustettiin vuonna 2005, erikoistuneet...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Pyöreä purkkia laatikko jaMyynninedistämistarkoituksessa Tinvoi 

Nimikenro:MK-3076
Pinta-ala:D125X37 HMM  
Preeglaus:HYVÄKSYÄ
Tulostus:CMYK 

Kuvaus:

MK-3076, peltipurkkeja laatikko on valmistettu 0.23 läkkipelti, kansi rollulospäin, 2pieces box。 yksinkertainenmuotoilu ja kätevä kuljettaa. Tölkit laatikko voidaan käyttää ruokaa, karkkia, pilleri jne paketti.

Tietoja meistä
MEIKO PURKKIA INDUSTRIES CO LTD perustettiin vuonna 2005, erikoistuneet valmistus erilaisia tin pakkaus, tuotteita käytetään lähinnä suklaata, karkkia, keksejä, Kahvin ja myös lahja, kosmetiikka, jne. MEIKO hyväksyä ja käsittää vahva yritysten perusarvo pyrkiessään työtä huippuosaamista korkea suhteessa meidäncustomers. Tuotteemme ovat vienti Pohjois-Amerikkaan ja Euroopassa. 

 

Ota yhteyttä:
Puh: 0086 769 8132 3888
Faksi: 0086 769 8132 3999
Sähköposti:Inquiry@meikotins.CN
Web-sivusto:www.meikotinbox.com
Osoite: No.8, Tianlian East Road, Tianbian Village, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yhtenä johtavista kierroksen purkkia valmistajien ja toimittajia Kiinassa olemme varustettu SEDEX tarkastettu ja hyväksytty BRC tehdas palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut meidän kierros purkkia laatikko voi haluta olla tukku laatutuotteitamme. Henkilökohtaista palvelua ja Räätälöidyt tuotteet Ilmoita meille tiedot nyt.
Hot Tags: pyöreä laatikko voi purkkiin Kiina, valmistaja, toimittaja, tehdas, tukkumyynti, mukauttaa, mukautetut, SEDEX tarkastuksen BRC hyväksytty
Pari:Pyöreä Tins Box voi Candy Mint Pill Package Seuraava:Tölkit kivillä purkkia tölkit kanssa ikkuna

Tutkimus

You Might Also Like