Tölkit kivillä purkkia tölkit kanssa ikkuna

Tölkit kivillä purkkia tölkit kanssa ikkuna

Pyöreä ja myynninedistämistarkoituksessa Tin can laatikko kuvaus: MK - 3100, peltipurkkeja ruutuun valmistettu 0.23 läkkipelti, kansi ja pohja roll ulospäin. Pyöreä Tin laatikot, jota käytetään keksi, suklaa, paketti. Ttractive suunnittelu ja näyttää erittäin muoti. Valintaruudun tölkit ovat hyvin suosittuja useimmat asiakkaat. Meistä MEIKO...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Pyöreä jaMyynninedistämistarkoituksessa Tinvoi laatikko 

Nimikenro:MK-3100
Pinta-ala:D120X94 HMM(korkeus säädettävissä)
Preeglaus:HYVÄKSYÄ
Tulostus:CMYK 


Kuvaus
:

MK-3100, peltipurkkeja laatikko on valmistettu 0.23 läkkipelti, kansi ja pohja rollulospäin .PyöreäTin laatikot, jota käytetäänkeksi, suklaa,Paketti.

 Attractive suunnittelu ja näyttää erittäin muoti. Tämä tölkit ovat hyvin suosittusuurin osaAsiakkaat.

 

Tietoja meistä
MEIKO PURKKIA INDUSTRIES CO LTD perustettiin vuonna 2005, erikoistuneet valmistus erilaisia tin pakkaus, tuotteita käytetään lähinnä suklaata, karkkia, keksejä, Kahvin ja myös lahja, kosmetiikka, jne. MEIKO hyväksyä ja käsittää vahva yritysten perusarvo pyrkiessään työtä huippuosaamista korkea suhteessa meidäncustomers. Tuotteemme ovat vienti Pohjois-Amerikkaan ja Euroopassa. 

 

Ota yhteyttä:
Puh: 0086 769 8132 3888
Faksi: 0086 769 8132 3999
Sähköposti:Inquiry@meikotins.CN
Web-sivusto:www.meikotinbox.com
Osoite: No.8, Tianlian East Road, Tianbian Village, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina

 


Yhtenä johtavista kierroksen purkkia valmistajien ja toimittajia Kiinassa olemme varustettu SEDEX tarkastettu ja hyväksytty BRC tehdas palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut purkkia kivillä purkkia tölkit kanssa ikkuna, haluta olla tukku laadukkaita tuotteita. Henkilökohtaista palvelua ja Räätälöidyt tuotteet Ilmoita meille tiedot nyt.
Hot Tags: Tölkit kivillä purkkia tölkit kanssa ikkuna, Kiina, valmistaja, toimittaja, tehdas, tukkukauppa, räätälöidyt, custom, SEDEX tarkastettujen, BRC hyväksytty
Pari:Pyöreä purkkia Box voi Seuraava:Pyöreä purkkia laatikko voi Kahvin kahvi Paketti

Tutkimus

You Might Also Like