Liukuva suorakulmio rahapaja

Liukuva suorakulmio rahapaja

Liukuva suorakulmio Mintun Tin Can Canter Kuvaus: MK-0205 Liukuva mintun tina voi olla valmistettu 0,23 mm: n kotitekoisesta A-laatulevystä, jossa on rullan sisäpuolinen kansi ja rulla ulospäin. Tämä suorakulmio minttu voi kansi voi liukua edessä ja takana, helppo käyttää ja suojella tavaroita hyvin sisällä.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Liukuva suorakulmio minttu tölkki

Tuote nro: MK-0205
koko:
150 * 73 * 25HMM
Kohokuviointi: HYVÄKSYÄ
tulostus: CMYK

Kuvaus :

MK-0205 Liukuva minttu tölkki voidaan valmistaa 0,23 mm: n kotitekoisesta A-laatulevystä, jossa on rullan sisäinen kansi ja rulla ulospäin.

Tämä suorakulmio minttu voi kansi voi liukua edessä ja takana, helppo käyttää ja suojella tavaroita hyvin sisällä.


Meistä
MEIKO TINS INDUSTRIES CO, joka perustettiin vuonna 2005, on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen, tuotteita käytetään pääasiassa suklaa, karkkeja, keksejä, teetä ja lahjaa, kosmetiikkaa jne. MEIKO ottaa käyttöön ja omistaa vahvan yritysarvon harjoittaminen työn huippuosaamisen kanssa kunnioittaen asiakkaita. Tuotteemme ovat pääasiassa vientiä Pohjois - Amerikkaan ja   Euroopassa.  

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: query@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: No.8, Tianlian East Road, Tianbyn kylä, Shipai Town, Dongguanin kaupunki 523333, Guangdong, Kiina


Yhtenä johtavista Square Tin Boxes -valmistajista ja -toimittajista Kiinassa on käytössäsi SEDEX-tarkastettu ja BRC-hyväksytty tehdas. Jos olet kiinnostunut neliöpohjalaatikoistamme, voit pakata laadukkaita tuotteita tukkukauppaan. Ole hyvä ja ilmoita meille yksityiskohtaiset tiedot räätälöityjä palveluita ja mukautettuja tuotteita varten.


Hot Tags: liukuva suorakulmion mintupurkki, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukkumyynti, räätälöity, mukautettu, SEDEX-tarkastettu, BRC hyväksytty
Pari:Säiliön muotoiset pienet tölkit Seuraava:Siansuunnittelu Tin Box

Tutkimus

Saatat myös pitää