Neliönmurtainen savukepellin kotelo

Neliönmurtainen savukepellin kotelo

Suorakulmainen savukastinkotelo Kuvaus: Neliönmuotoinen tinalaukku on valmistettu 0,23 mm: n kotitekoisesta A-luokan tinalevystä, saranoidusta kannesta, joka tekee siitä helpon avata. Tupakkaasi, makeisia, pillereitä, koruja tai muita pieniä esineitä varten. Pinnalla voi olla oma mallisi. Meistä MEIKO TINS INDUSTRIES CO, ...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Suorakulmainen savukkeiden tinalaukku

Tuote nro: MK-0010
Koko:
110 * 110 * 17Hmm
Kohokuviointi: HYVÄKSYÄ
MOQ 26K
tulostus: CMYK


Kuvaus :

Neliönmuotoinen tinalaukku on valmistettu 0,23 mm: n kotitekoisesta A-luokan tinalevystä, saranoidusta kannesta, joka tekee siitä helpon avata.

Tupakkaasi, makeisia, pillereitä, koruja tai muita pieniä esineitä varten.

Pinnalla voi olla oma mallisi.


Meistä
MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD perustettiin vuonna 2005 ja se on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteita käytetään pääasiassa suklaassa, karkeissa, keksissä, teessä sekä lahjoissa, kosmetiikassa jne. pyrkimys erinomaiseen työhön kunnioittaen asiakkaitamme. Tuotteemme ovat enimmäkseen vientiä Pohjois - Amerikkaan, ja   Euroopassa.  

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: tiedustelu@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: No.8, Tianlian East Road, Tianbian Village, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yhtenä Kiinan johtavista tinalaatikoiden valmistajista ja toimittajista olemme palveluksessasi SEDEX-auditoitua ja BRC-hyväksyttyä tehdasta. Jos olet kiinnostunut neliömäisestä savukkeiden tinalaukustamme, tutustu vapaasti korkealaatuisiin tuotteisiimme. Mukautettujen palveluiden ja räätälöityjen tuotteiden osalta ilmoita meille yksityiskohdat nyt.
Hot Tags: neliön savukkeiden tinalaukku, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöity, räätälöity, SEDEX auditoitu, BRC hyväksytty
Pari:Ystävänpäivä sydämen peltikotelo Seuraava:Suorakulmaiset keksit tinarasia

Tutkimus

You Might Also Like