Kohokuviointikuvio Peltikotelo

Kohokuviointikuvio Peltikotelo

"Kohokuviointikuvio neliömäistä laatikkoa" on valmistettu 0,23 / 0,25 / 0,28 mm: n peltilevystä, 3-osainen rakenne (kansi / pohja / pohja), mukautettu logo-suunnittelu tervetulleeksi, CMYK-OEM-suunnittelu, loma-lahja / karkkiapakkaus.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kohokuviointikuvio neliömäistä laatikkoa


Muotti MK1031

Koko 260 * 260 * 75Hmm

OEM mukautetun logon suunnittelu hyväksyä, CMYK OEM suunnitteluYksityiskohtaiset kuvat MK1031 260 260 75


 

K: Oletko kaupallinen yritys tai valmistaja?

V: Olemme ISO, SGS, Sedex, BV hyväksytty valmistaja, joka on erikoistunut erilaisiin tinatuotteisiin, OEM- ja ODM-palveluihin.


K: Voitteko tarjota ilmaisia näytteitä?

V: Kyllä, voimme tarjota ilmaisia näytteitä, jotka perustuvat exsited-muottiin, sinun tarvitsee vain maksaa nimenomainen maksu. Voit antaa a / c: n, kuten DHL: n, tai voit soittaa kuriirillesi noutamaan toimistostamme.


K: Voisitko tehdä mukautetun deisgnin ja muodon?

V: Kyllä, voimme tehdä mukautuksia suunnittelun ja muodon avulla.


K: Mikä on läpimenoaika?

V: Aika on noin 30–35 päivää talletuksen vastaanottamisen jälkeen.


K: Mikä on maksuehtosi?

V: Maksuaika on 30% etukäteen ja 70% saldo ennen lähetystä.Yhtenä johtavista Square Tin Boxes -valmistajista ja -toimittajista Kiinassa on käytössäsi SEDEX-tarkastettu ja BRC-hyväksytty tehdas. Jos olet kiinnostunut kohokuviointikuvioista, voit vapaasti valmistaa laadukkaita tuotteita. Ole hyvä ja ilmoita meille yksityiskohtaiset tiedot räätälöityjä palveluita ja mukautettuja tuotteita varten.
Hot Tags: kohokuviointikuvio neliö tina laatikko, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukkumyynti, räätälöity, custom, SEDEX auditoitu, BRC hyväksytty
Pari:Big Square Tin Box, kohokuvioitu logo Seuraava:Sininen neliöpeltikannu tulostuksella

Tutkimus

Saatat myös pitää