Neliömetalliastia, jossa on lukko

Neliömetalliastia, jossa on lukko

"Neliömetallin tina, jossa on lukko" on valmistettu 0,23 / 0,25 / 0,28 mm: n peltilevystä, 3-osainen rakenne (kansi / sivu / pohja), kannen reuna ja pohja yleensä rullaavat ulospäin, kohokuviointi, mukautettu logo-muotoilu, CMYK OEM-suunnittelu, hajuvettä / lahja / ruokaa -näyttö.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Neliön metallinen tina, jossa on lukko


Muotti MK1025

Koko 180 * 180 * 110Hmm

OEM mukautetun logon suunnittelu hyväksyä, CMYK OEM suunnittelu
Yksityiskohtaiset kuvat


Neliön metallinen tina, jossa on lukko


K: Miten saan kopion tuotekatalogista tai näytteistä?

V: Tuotteemme ja näytteemme ovat ilmaisia. Huomaa, että meidän politiikkamme on, että vastaanottaja maksaa palvelun. Jos yrityksellesi sopii, vahvista tämä meille ja anna meille yrityksesi nimi, yksityiskohtainen osoite, postinumero, puhelinnumero, kuriiripalvelun numero (FedEx, UPS, DHL, TNT jne.). Teemme parhaansa auttaaksemme sinua.


K: Miten minun pitäisi suunnitella tinaa?

V: Ennen kuin suunnittelet grafiikkaa tietylle tinalle, toimitamme mitoitusasettelun grafiikan sijoitteluun. Tina-rakenteen mukaan tämä paikannustieto on erittäin tärkeä taideteosten asianmukaisen sijoittamisen varmistamiseksi kummallekin tinalle.


K: Mitkä taidemuodot ovat hyväksyttäviä?

V: Suosituin hyväksyttävä ohjelmisto taideteoksille on CDR ja AI. Myös PDF ja PSD ovat tervetulleita. Tarkkuuden tulisi olla vähintään 300 dpi. Tallenna tiedostot CD-levylle ja lähetä se palveluun ja ennakkomaksuna.


K: Onko sinulla metallien koristeluun erityistä lakkausvaikutusta?

V: Tarjoamme perinteisiä kiiltäviä ja matta lakkoja tai kiiltäviä & matta-lakkoja.


Yhtenä johtavista Square Tin Boxes -valmistajista ja -toimittajista Kiinassa on käytössäsi SEDEX-tarkastettu ja BRC-hyväksytty tehdas. Jos olet kiinnostunut nelikulmaisesta musta metalliastiastamme lukolla, voit vapaasti valmistaa laadukkaita tuotteita. Ole hyvä ja ilmoita meille yksityiskohtaiset tiedot räätälöityjä palveluita ja mukautettuja tuotteita varten.
Hot Tags: musta metalli-tina, jossa lukko, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukkumyynti, räätälöity, mukautettu, SEDEX auditoitu, BRC hyväksytty
Pari:Sininen neliöpeltikannu tulostuksella Seuraava:Musta neliö Peltikotelo solki

Tutkimus

Saatat myös pitää